Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Kleding bedrukken Rotterdam

Kleding bedrukken Rotterdam

Bedrijfskleding Rotterdam

Heeft u een bedrijf in Rotterdam en u wilt hiervoor kleding bedrukken? Rotterdam is een van de meest competitieve business steden van Nederland. Reden te meer om uzelf te differentiëren en een unieke huisstijl te creëren voor uw bedrijf. Bij Garment Printing kunt u gepersonaliseerde bedrijfskleding laten bedrukken of borduren. Voorzie uw werknemers van comfortabele representatieve bedrijfskleding. Neem contact op met ons team en wij helpen u graag verder.

Promotiekleding Rotterdam

Heeft u een opkomend evenement in Rotterdam en wilt u hiervoor promotionele shirts bedrukken? Rotterdam is een van de belangrijkste afzetmarkten voor onze gepersonaliseerde promotiekleding. Bij u kunt u alle soorten promotiemateriaal en kleding bedrukken. Rotterdam is een veelzijdige stad met veel verschillende evenementen waar u onze producten voor kunt gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw merk promoten op de jaarlijkse Rotterdamse Marathon. Wij bedrukken namelijk ook sportkleding!

Kleding bedrukken Rotterdam Erasmus brug

Waarom zou u kiezen voor Garment Printing?

  • Hoe meer u bestelt, hoe voordeliger.
  • We garanderen topkwaliteit. Als u niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug of kunt er voor kiezen om het opnieuw te laten drukken.
  • Met meer dan 10 jaar ervaring in de drukindustrie, beschikken we over een groot bestand van klanten die steeds terug komen voor de goede service.
  • We werken met de grootste kledingleveranciers ter wereld.
  • We bieden vrijwel alle druktechnieken aan. Zo kunnen wij voldoen aan alle wensen en behoeften.

 

Bekijk wat onze klanten van ons vinden en laat u inspireren!

 

Van al onze druktechnieken wordt zeefdruk het meest gebruikt. Zeefdruk heeft vele mogelijkheden en omdat het goedkoop en snel is, wordt het door vele bedrijven en merken gebruikt. We hebben al eerder deze druktechniek gebruikt voor klanten zoals Google en IBM. Beide bedrijven waren zeer tevreden met de bedrukte kleding.

Neem gerust contact met ons op als u ook geïnteresseerd bent in het bedrukken van kleding met deze geweldige druktechniek. Onze experts helpen u graag verder.

Onze producten zijn geschikt voor veel verschillende doeleinden. U kunt ze gebruiken voor evenementen, beurzen, als promotiemateriaal, als weggeef item of  gewoon om professioneel en casual tegelijk voor de dag te komen. Bij u kunt u alle soorten promotiemateriaal en kleding bedrukken. Rotterdam is een veelzijdige stad met veel verschillende evenementen waar u onze producten voor kunt gebruiken.

 

 

Kleding bedrukken Rotterdam Skyline

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist.

Kleding bedrukken Rotterdam WTC