Fleece vest bedrukken

Bedrukte fleece vesten zijn de perfecte representatieve bedrijfskleding


Fleece vest bedrukken

Geborduurde of bedrukte fleece vesten zijn een belangrijk kledingstuk geworden voor bedrijven die gebruik maken van bedrijfskleding en uniformen. Het is vooral van belang in industrieƫn waarbij er buiten wordt gewerkt. Bij Garment Printing laten we verschillende soorten fleece bedrukken waaronder met ritssluiting, halve rits en ook bodywarmers.

Fleece-jassen-mannen-donkerblauw

Fleece-jassen-meisjes

Fleece-jassen-vrouwen-blauw

Fleece-jassen-wit-vrouwen

Fleece-jassen-donker-groen-mannen

Fleece-jassen-meisjes-blauw

Fleece-jassen-vrouwen-donkerblauw-1

Fleece-jassen-mannen-en-vrouwen


Fleece vest bedrukken

Een fleece vest bedrukken met uw logo, gebruik makend van onze borduurservice, is een geweldige manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Met een geborduurde fleece vest maakt u van uw werknemers merkambassadeurs die uw logo dragen op hun werkkleding.

We laten onze fleece vesten borduren met de nieuwste state-of-the art machines. Daardoor kunnen wij uw fleece bedrukken met eender welk design, logo of merknaam. Doordat we over meerdere borduurmachines beschikken, kunnen we ook grote bestellingen op tijd leveren.

Onze fleece jassen zijn beschikbaar in vele kleuren zodat u uw bedrukte fleece vest kunt matchen met uw bedrijfskleur. Kies uit verschillende stijlen en kleuren en creĆ«er de perfecte werkkleding voor uw werknemers. Terwijl u hen voorziet van lekker warme en functionele werkkleding, zullen zij trots uw merk vertegenwoordigen.

Wij leveren in alle Nederlandse steden, waaronder RotterdamArnhem en Nijmegen.

Als u wilt fleece jassen bedrukken maar u weet niet zeker hoe u het beste resultaat kan bereiken, neem dat zeker contact op met ons. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrukte fleece jassen.

borduurservice

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.