Rompertjes bedrukken


Baby rompertjes nu ook uniek

Bent u die saaie baby rompertjes zat? Begin uw eigen babykledinglijn en ontwerp je eigen rompertjes. Hebt u leuke ontwerpen in gedachten om rompertjes te bedrukken? Garment Printing is de perfecte partner voor het bedrukken van rompertjes. Stuur ons uw ontwerpen op en wij zorgen voor een kwalitatieve en ecologische bedrukking tegen een heel scherpe prijs. Laat rompertjes bedrukken en verkoop ze in uw babykleding webshop!

Rompertjes-bedrukken-wit-V-neck

Rompertjes-bedrukken-wit-kimono

Rompertjes-bedrukken-wit

Rompertjes-bedrukken-geel

Rompertjes-bedrukken-roze

Rompertjes-bedrukken-baby-blauw

Rompertjes-bedrukken-rood-wit

Rompertjes-bedrukken-groen

Rompertjes-bedrukken-roze-bandjes

Rompertje bedrukken

Onze baby rompertjes zijn geschikt voor baby’s van 0 –  18 maanden. Wij bieden enkel rompertjes aan van toonaangevende fabrikanten zoals Continental Clothing. Bij het bedrukken van babykleding is het belangrijk geen gebruik te maken synthetische stoffen. De baby rompertjes zijn gemaakt van organisch materiaal waardoor ze perfect geschikt zijn voor babyhuidjes.

Laat rompertjes bedrukken met een leuk tekst of ontwerp. Voor het bedrukken van rompertjes gebruiken we altijd een zeefdruk op waterbasis. Dit is de meest ecologische druktechniek die beschikbaar is voor het bedrukken van kleding. Ecologisch zeefdrukken op waterbasis is de perfecte oplossing voor het bedrukken van 100% milieuvriendelijke rompertjes.

Heeft u een online shop waar u uw eigen ontworpen rompertjes verkoopt of wilt u een eigen babykledinglijn beginnen? Garment Printing is de beste partner om dit te realiseren!

Laat uw ontwerpen op een ecologische manier bedrukken op rompertjes! Stuur uw ontwerpen op, kies de rompertjes die u wenst te bedrukken en wij zorgen ervoor dat deze op een professionele en kwalitatieve manier wordt bedrukt.

We bieden prijsvoordelen afhankelijk van de bestelde hoeveelheid. Vanaf 25 stuks worden de prijzen zeer aantrekkelijk. Neem voor meer informatie contact op met ons team. Vul het onderstaand formulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Baby rompertjes nu ook uniek

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.