Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Rompertjes bedrukken

Baby rompertjes nu ook uniek

Bent u die saaie baby rompertjes zat? Kleed uw baby in een uniek rompertje die u zelf heeft ontworpen. Stuur ons uw design op en laat uw baby in stijl voor de dag komen!

Rompertjes bedrukken wit
Rompertjes bedrukken wit kimono
Rompertjes bedrukken wit V neck
Rompertjes bedrukken baby blauw
Rompertjes bedrukken roze
Rompertjes bedrukken geel
Rompertjes bedrukken roze bandjes
Rompertjes bedrukken rood wit
Rompertjes bedrukken groen
Rompertjes bedrukken kleuren

Rompertje bedrukken

Onze baby rompertjes zijn geschikt voor baby’s van 0 –  18 maanden. Laat uw baby rompertje bedrukken met een unieke tekst, ontwerp of uw lievelingsfoto. Het is niet alleen geschikt voor uw eigen baby maar het kan ook een leuk kraamcadeau zijn. Verras uw beste vriend(in) met een uniek rompertje. De baby rompertjes zijn gemaakt van organisch materiaal waardoor ze perfect geschikt voor babyhuidjes. Vul de online offerte hieronder in als u interesse heeft en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen!


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).