Sokken bedrukken

Sokken bedrukken – Bij Garment Printing kunnen we gepersonaliseerde sokken laten maken door uw logo of merknaam in de sok te breien tijdens het productieproces van de sok. Het logo wordt met een ander kleur van garen in de sok verwerkt. Voor deze techniek is een minimum bestelhoeveelheid van 500 paar vereist.┬á


Vindt u maar geen unieke en originele sokken? Maak ze zelf en laat sokken bedrukken! U kunt sokken laten bedrukken in alle kleuren en maten. Garment Printing beschikt over een groot assortiment sokken voor mannen, vrouwen en kinderen. We werken enkel met leveranciers die de beste kwaliteit en duurzame productie kunnen garanderen.

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde sokken voor uw voetbalclub of voor een sportevenement? Bij ons kunt u ook voetbalsokken of sportsokken bedrukken. We beschikken over sokken voor alle soorten sportactiviteiten. Laat deze sokken zonder moeite bedrukken met jouw logo of ontwerp. U hoeft enkel uw ontwerp door te sturen en wij doen de rest!

Gepersonaliseerde sokken

Bij Garment Printing kunnen we gepersonaliseerde sokken laten maken door uw logo of merknaam in de sok te breien tijdens het productieproces van de sok. Het logo wordt met een ander kleur van garen in de sok verwerkt. Voor deze techniek is een minimum bestelhoeveelheid van 500 paar vereist.

Bent u ge├»nteresseerd in bedrukte sokken of wilt u meer informatie over deze druktechniek? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Gepersonaliseerde sokken

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.