T-shirt bedrukken

Bedrukte T-Shirts worden beschouwd als één van de meest waardevolle marketingstrategieën en groeit in waarde. Garment Printing is gespecialiseerd in T-shirts bedrukken en we bieden een breed scala aan druktechnieken en t-shirt stijlen.


Een T-shirt bedrukken is de perfecte manier om uw merk op een goedkope manier te promoten of om uw werknemers te voorzien van professionele bedrukte T-shirts. Deze kleding vertegenwoordigt uw merk en helpt u zo met het verhogen van de naamsbekendheid. Bij Garment Printing werken we samen met hoogwaardige fabrikanten van over de hele wereld. Bij ons kunt u alle soorten T-shirts laten bedrukken. Zo bent u zeker van de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Er wordt samengewerkt met leveranciers zoals: Anvil,  American Apparel, Gildan, SOLs, Fruit of the Loom en Continental.

Wij laten shirtjes bedrukken gebruik makend van de meest recente en kwalitatieve druktechnieken zodat we zeker zijn dat we uw verwachtingen overtreffen. Ons doel is om als een deel van uw team te zijn.  Onze prioriteiten zijn namelijk uw behoeften en uw budget. Zo kunnen we u kwalitatieve bedrukte T-shirts leveren tegen een betaalbare prijs. Dit is mogelijk doordat we alle soorten T-shirts bedrukken en gebruik maken van allerlei soorten druktechnieken, zoals borduurwerkzeefdruk, direct to garment printing (DTG), transferdruk en all-over T-Shirt bedrukking (sublimatiedruk).

tshirts-banner-img

Duurzame T-shirt bedrukken

Het milieu is ook voor Garment Printing van belang, daarom kunt u bij ons ook 100% duurzame T-shirts laten bedrukken. Ons assortiment duurzame T-shirts bestaat uit T-shirts die van 100% fairtrade katoen zijn gemaakt.

Wij kunnen deze duurzame T-shirts bedrukken gebruik makend van een milieuvriendelijke zeefdruk op waterbasis. Als u op zoek bent naar een speciale milieuvriendelijke stof of een andere milieuvriendelijke druktechniek om uw T-shirts te bedrukken, neem dan contact op met ons zodat we kunnen checken met onze leverancier. Duurzame Shirts laten bedrukken doe je het best bij Garment Printing.

Duurzame-T-shirts-vrouwen

Milieuvriendelijke-T-shirts-kinderen

Milieuvriendelijke-T-shirts

Zeefdruk T-shirts

Zeefdruk is de meest populaire druktechniek voor bedrukte T-shirts.  Zeefdruk T-shirts bieden een perfecte “pantone color match” voor een geweldig resultaat.

Zeefdruk T-shirts laten bedrukken is heel makkelijk bij Garment Printing. Wij bieden u vanaf het begin advies aan en we checken uw ontwerp voor we uw shirtjes bedrukken. Wij willen enkel perfect bedrukte shirts afleveren.

Deze druktechniek is een van de meest bekende druktechnieken in de wereld. Het is verder ook de meest veelzijdige druktechniek. U kunt uw design op vrijwel elk T-shirt bedrukken.

Zeefdruk-T-shirts-vrouwen

Zeefdruk-T-shirts-kinderen

Zeefdruk-T-shirts

Promotie T-shirts

Promotie T-shirts zijn het perfecte promotiemateriaal voor evenementen. Shirts laten bedrukken is een goedkope en heel effectieve manier om uw merk of bedrijf te promoten.

Promotie-T-shirts-zwart-vrouwen

Promotional_T-Shirts

Promotie-T-shirts-bluw-v-neck