Tas bedrukken


Sporttas bedrukken

Wilt u liever een sporttas bedrukken met uw logo erop? Ook dat is mogelijk bij Garment Printing. Laat een sporttas bedrukken en geef uw naamsbekendheid een boost. We kunnen gemakkelijk een sporttas bedrukken door gebruik te maken van de Cut Cat vinyl druktechniek. Daarnaast kunnen wij ook sporttassen borduren. Geborduurde sporttassen zijn heel stijlvol afgewerkt en zien er extra professioneel uit.

Bag-base-weekender

Bij Garment Printing kan je eender welke tas bedrukken!

Een tas bedrukken als promotiemateriaal is de perfecte manier om uw merk of bedrijf te promoten. Met een bedrukte tas als goodie bag of relatiegeschenk maakt u direct een goede indruk. Onze tassen komen in alle kleuren, materialen, modellen en prijzen en zijn allemaal te bedrukken of borduren naar wens. Wij staan klaar om u te helpen en advies te geven over welke druktechniek het beste resultaat zal opleveren.

Canvas-tassen-bedrukken-zwart-klein-768x931

Geborduurde-tassen-voor-MPB-thumbnail

canvas-tas-bedrukken

Katoenen tas bedrukken

Katoenen tassen, ook tote bags genaamd,  zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en daar kan jij van profiteren om naamsbekendheid te creĆ«ren. Mensen zouden geld betalen voor een leuke bedrukte katoenen tas. Ze houden van trendy en stijlvol bedrukte katoenen tassen, dus waarom er geen maken met uw logo of merknaam erop?

Canvas-tassen-bedrukken-zwart-klein-768x931

BEdrukte-canvas-tassen-Androidify

canvas-tas-bedrukken

Rugzak bedrukken

Gepersonaliseerde rugzakken bedrukken is ook een uitstekende manier om uw merk te promoten. Rugzakken bedrukken of borduren is relatief goedkoop en leidt tot een heel professioneel resultaat. Wij bieden u graag advies over welke druktechniek het mooiste resultaat zal opleveren om uw gepersonaliseerde rugzak te bedrukken.

Bag-base-roll-up-rugtas

Geborduurde-tassen-voor-MPB-thumbnail

Bag-Base-rugtas

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.