Rugzak bedrukken

Een rugzak bedrukken of borduren is relatief goedkoop en leidt tot een heel professioneel resultaat. Wij bieden u graag advies over welke druktechniek het mooiste resultaat zal opleveren om uw gepersonaliseerde rugzak te bedrukken.  Neem gerust contact op en wij helpen u graag verder.


Rugzak bedrukken

Bij Garment Printing beschikken we over een groot assortiment rugzakken die je kan laten bedrukken of borduren naar wens. Wij bieden rugzakken in alle kleuren en vormen aan. We werken samen met verschillende toonaangevende leveranciers van rugzakken zoals BagBase en Jassz.

Er zijn verschillende manieren waarop je rugzakken kan personaliseren. Bij Garment Printing zijn we er trots op dat we kunnen zeggen dat we over alle mogelijke druktechnieken beschikken. Je kan een rugzak bedrukken door gebruik te maken van zeefdrukDTGtransferdruk of cad cut vinyl. Hebt u geen idee welke druktechniek te kiezen? Bij Garment printing staat een team van experts klaar om u te adviseren.

Daarnaast levert een rugzak borduren ook een heel mooi en kwalitatief resultaat op. Een rugzak met een geborduurd logo ziet er heel stijlvol uit! Bekijk gerust het project dat we realiseerden voor MBP School of Coaches. Voor deze klant lieten we rugzakken borduren en het resultaat was geweldig. Vraag een offerte aan en laat ook een rugzak borduren door gebruik te maken van onze borduurservice!

Rugzak bedrukken black
Rugzak bedrukken sky

Promotionele rugzakjes bedrukken

Wilt u goedkope promotionele rugzakjes bedrukken? Ook daarvoor bent u bij Garment Printing aan het juiste adres. Deze rugzakjes bedrukken met uw logo is heel voordelig en het kan dienen als uitstekend promotiemateriaal. Het voordeel van deze bedrukte rugzakjes is dat ze na afloop van een evenement voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. U kan kiezen tussen katoenen of polyester rugzakjes in alle kleuren.

Rugzak bedrukken white

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.