Onze merken


Hoodie-met-rits-vrouwen
Russell-logo

Hoodie-bedrukken-1

Fruit-of-the-loom-tank-top-grijs-mannen

Fruit-of-the-loom-logo-1

Geborduurde-poloshirt-lichtblauw-vrouwen

Russell bestaat al sinds 1902, gesticht door Benjamin Russell, die begon met een klein team van 12 mensen die begonnen met het maken van kleding. Russell staat voor kwalitatieve en comfortabele kleding.

Met meer dan 160 jaar ervaring in de textielindustrie, is Fruit Of The Loom wereldwijd bekend om hun T-shirts en hoodies voor zowel mannen, vrouwen en kinderen .

Gildan-lichtblauw-jongens

Gildan-logo

GIldan-sweatpants-rood-vrouwen

Anvil-hoodie-vrouwen-rood

continentalclothinglogo

Milieuvriendelijke-T-shirts-kinderen

Gildan is een toonaangevende fabrikant van promotionele kleding en reclame T-Shirts voor een zeer betaalbare prijs zonder de kwaliteit aan te tasten

Continental kleding is één van de merken die wij aanbevelen aan onze klanten die op zoek zijn naar milieuvriendelijke kleding die vele personalisatie mogelijkheden bieden.

Kleding bedrukken amersfoort

Anvil-logo

Anvil-pet

StanleyStella-T-shirt-vrouwen

StanleyStella-logo

StanleyStella-tanktop-mannen

Anvil heeft een geschiedenis van meer dan 130 jaar en nog steeds leveren ze kleding van optimale kwaliteit.

Continental kleding is één van de merken die wij aanbevelen aan onze klanten die op zoek zijn naar milieuvriendelijke kleding die vele personalisatie mogelijkheden bieden.

BC-lange-mouwen-T-shirt-vrouwen

BC-logo

BC-poloshirt-mannen

Roly-pet-mannen

Roly-logo

Roly-T-shirt-meisjes

Bij Garment Printing bieden wij u alle B&C-collecties aan, waaronder de populairste collecties Safran, Exact, Paradise en DNM. Hiermee offert B&C veelzijdige kleding in vele stijlen, kleuren en stoffen, aan een mooie prijs.

Innovatie, ervaring en technologie zijn de pijlers van Roly. Of u nou op zoek bent naar T-shirts voor promotiemateriaalrelatiegeschenken voor bedrijven of als u denkt aan uw eigen lijn van T-shirts, Roly heeft het allemaal.

Canvas-tassen-bedrukken-beige-klein

Westford-Mill-logo

Canvas-tassen-bedrukken-zwart-groot

Bag-Base-koffer-1

BagBase-logo

Bag-Base-rugtas

Zoekt u milieuvriendelijke tassen? Westford Mill levert hoogwaardige custom bags. Dit merk heeft een breed assortiment aan fair trade canvas tassen en shoppers.

BagBase wordt gekenmerkt door de kleurrijke ontwerpen van tassen, portemonnees en rugzakken. Dit maakt het een van de beste merken in Europa. BagBase offert altijd de nieuwste trends.

Jassz-schort-zwart

Jassz-logo

Jassz-canvas-tas

Beechfield-winter-muts-vrouwen (1)

Beechfield-logo

Beechfield-pet-mannen-bruin

Jassz heeft extreme kwaliteit als grote troef. Dit internationaal erkende merk heeft een grote verscheidenheid van producten in de aanbieding.

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde hoeden en petten? Garment Printing is een van de beste drukbedrijven en Beechfield het beste merk voor petten. Perfecte match dus!

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.