Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

BagBase

BagBase

BagBase wordt gekenmerkt door de kleurrijke ontwerpen van tassen, portemonnees en rugzakken. Dit maakt het een van de beste merken in Europa. BagBase offert altijd de nieuwste trends.

Onze merken BagBase rugtas
BagBase laptop rugtas
BagBase roll up rugtas
BagBase laptop tas
Onze merken Bag Base koffer
BagBase overnighter
BagBase koffer grijs
Bag base weekender
BagBase portemonee
BagBase schoudertasje
BagBase etui
BagBase iPad cover
Onze merken BagBase logo

Bag Base

BagBase wordt gekenmerkt door de kleurrijke ontwerpen van tassen, portemonnees en rugzakken. Ze zijn altijd mee met de nieuwste trends op de markt. Het is een vertrouwd merk en de producten zijn altijd van de hoogste kwaliteit.

We werken bij Garment Printing al vele jaren met BagBase omdat ze ons perfecte producten aanbieden die goed in onze catalogus passen. Bent u geïnteresseerd in een gepersonaliseerde tas van BagBase? Neem gerust contact op en wij geven u graag advies!


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).