Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Westford Mill

Westford Mill

Zoekt u milieuvriendelijke tassen? Westford Mill levert hoogwaardige custom bags. Dit merk heeft een breed assortiment aan fair trade canvas tassen en shoppers.

Westford Mill canvas fles tas
Westford Mill Canvas tassen bedrukken bruin
Westford Mill Canvas tassen bedrukken jute
Westford Mill Canvas tassen bedrukken jute klein
Canvas tassen bedrukken beige
Westford Mill Canvas tassen bedrukken oranje
Onze merken Westford Mill Canvas tassen bedrukken beige klein
Westford Mill Canvas tassen bedrukken geel
Westford Mill Canvas tassen bedrukken zwart
Westford Mill Canvas tassen bedrukken fles tas
Westford Mill Canvas tassen bedrukken zwart klein
Onze merken Westford Mill Canvas tassen bedrukken zwart groot
Onze merken Westford Mill logo

“Westford Mill, de natuurlijke keuze.” Bij Garment Printing, garanderen wij dat u niet snel een ander merk zult vinden met zo een goede balans tussen prijs en kwaliteit.

Westford Mill is een merk dat met de dag groeit en gaat door met het creëren van nieuwe ontwerpen die voldoen aan de behoeften van alle soorten klanten, industrieën en bedrijven. Het zijn herbruikbare tassen die ons helpen in ons dagelijkse leven, maar nog belangrijker: ze helpen om het milieu te beschermen. De tassen zijn gemaakt van materialen zoals biologisch katoen of jute. In Westford Mill bieden ze enkel fair trade producten aan.

Om te voorkomen dat deze eerbied voor het milieu wordt gebroken, biedt Garment Printing een breed scala aan milieuvriendelijke druktechnieken.  Neem contact op met ons team van experts voor meer informatie over de milieuvriendelijke druktechnieken zoals digitaal printen of zeefdrukken op waterbasis. Hiermee zorgt u ervoor zorgen dat uw producten 100% milieuvriendelijk zijn.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).