De klant

Partnership is de oudste Britse verzekeraar die gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van financiële producten voor mensen wiens gezondheid en/of levensstijl betekent dat hun levensverwachting waarschijnlijk lager zal uitvallen.
Ze hebben cliënten met een breed scala aan lifestyle gewoonten en gezondheidsvoorschriften, van relatief kleine, zoals een rookgewoonte en hoge bloeddruk tot de meer ernstige, zoals hartfalen, beroerte, diabetes, nierfalen en kanker.

Bedrukte-petten-voor-Partnership-zorgen-voor-succes-op-evenement

De uitdaging

Garment Printing werd benaderd door Partnership voor een bestelling die dezelfde dag nog moest geleverd worden. Ze wilden graag kwalitatieve petten bedrukt met hun logo. De petten moesten dezelfde dag nog geleverd worden om te gebruiken voor een zakelijk evenement in London.

Express bestellingen zijn een specialiteit van Garment Printing. Wij hebben een deskundig team die snel en efficiënt orders van klanten kan afhandelen en topkwaliteit bedrukte kleding op tijd kan leveren. Express bestellingen kunnen ingewikkeld zijn omdat er veel zaken zijn die fout kunnen gaan, wanneer dat gebeurt, moeten we snel handelen, zodat de klant niet in de problemen geraakt.

We besloten om transferdruk te gebruiken omdat het ideaal is voor snelle maar toch kwalitatieve bedrukkingen. We besloten te printen op  The Beechfield BC010 5 panel cap. De stof van deze pet is zeer geschikt om een transferdruk uit te voeren. De petten waren tien minuten na ontvangst van de bestelling klaar en werden op dezelfde dag verzonden naar de klant in London. De petten kwamen ruim op tijd aan voor het evenement van de klant.

Getuigenis

Het team was tevreden met de gepersonaliseerde petten:

Geweldige service met de bedrukte petten, wat zeer gewaardeerd was. Het ging heel snel! Het was een uitstekend uitgevoerde opdracht

Daniel, Date:24th oktober 2017

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.