Bedrukte petten en T-shirts voor Mayor’s Fund For London


De klant

In Londen was er een groots evenement dat werd gehouden ter ere van de volgende stap van Sadiq Khan zijn London Curriculum programma. Het idee achter het London Curriculum programma is om kinderen te stimuleren een greep te krijgen op de economische kansen die momenteel beschikbaar zijn in Londen. De bedoeling daarvan is dat ook leerlingen van scholen in Londen concurreren met het aantal talenten dat London aantrekt van over heel de wereld. De kerngedachte achter het plan is om de scholen in Londen tot de besten van de wereld te laten behoren in 2020.

De uitdaging

Ter ere van de uitrol van fase 2 van Sadiq Khan’s London Curriculum program, vond er een een groots evenement plaats in Londen waar kinderen  uit 30 verschillende scholen over Londen werden uitgenodigd . Het evenement werd georganiseerd om het London Curriculum aan leerlingen die momenteel op de basisschool zitten te introduceren, voorheen was het alleen beschikbaar voor leerlingen die aan het voortgezet onderwijs studeren.

Voor het evenement wou de organisatie petten laten bedrukken voor de kinderen en organisatoren. We werden gevraagd om felgekleurde blauwe petten te bedrukken met een vossen logo op de voorkant. Garment Printing werden ook gevraagd om hetzelfde vossen-logo en de vermelding “Kinderfestival” op T-shirts te bedrukken.

Voor de T-shirts maakten we gebruik van Gildan GD05 T-Shirts. We hebben gekozen voor deze T-shirts omdat de kleur ‘Heliconia’ overeen kwam met de merkkleur van de organisatie. Daarnaast zijn deze T-shirt gemaakt van 100% katoen, comfortabel en gemakkelijk te bedrukken.

Voor de petten maakten we gebruik van Beechfield BB10B petten. De petten beschikken over een aanpasbare riem aan de achterkant. Dit was noodzakelijk omdat de petten moesten dienen voor kinderen van alle leeftijden.

Voor beide kledingstukken besloten we om gebruik te maken van zeefdruk. Dit was de beste oplossing omdat het ging over grote hoeveelheden. Het levert ook het beste en meest duurzame resultaat op.

Na het evenement, werden we benaderd door Catherine Black van the Mayor’s Fund For Londen, die zei:

Ons evenement ging ongelooflijk goed! De kinderen zagen er fantastisch uit met de petten! Ook de T-Shirts waren briljant. Wat een oogverblindende kleur!