De klant

ITV en het goede doel voor kinderen ‘Save the Children’ bundelden hun krachten en creëerde een zes weken durende serie om zoveel mogelijk geld op the halen voor een uitstekend doel. Geïnspireerd door de slogan van Save the Children “No Child Born To Die”, werd Born To Shine geïntroduceerd, een zondagavond show waar getalenteerde beroemde kinderen een nieuwe vaardigheid leerden. Alle opbrengsten van stemmende kijkers tijdens de show werden geschonken aan het goede doel. Na elke show presenteerde Save the Children hun werk in India, Liberia, Kenya, Sierra Leone, Zuid-Afrika en het Verenigd Koninkrijk door middel van inspirerende video’s.

ITV en Save the Children bundelen krachten
Bedrukte-T-shirts-voor-ITV-en-Save-the-Children

De uitdaging

Voor het evenement contacteerden ITV en Save the Children ons om gepersonaliseerde bedrukte T-shirts te maken die werden voorzien van zowel de ‘Born to Shine’ slogan als het ‘Save the Children’ logo. De kleuren van het ‘Save the Children’ logo moesten exact overeenkomen met de kleuren van het goede doel. We besloten om gebruik te maken van zeefdruk omdat we dan de exacte kleur kunnen garanderen door de Pantone Color Matching. De bedrukte T-shirts voor ITV en Save the Children zagen er perfect uit.

Als bedanking voor onze steun, verwees ITV naar ons op de ITV-website. De bedrukte T-shirts voor ITV en Save the Children waren een groot succes en daar zijn we enorm trots op.

Date:24th oktober 2017

Conclusie

Bij Garment Printing zijn we trots op het werk dat we doen voor goede doelen en dit wordt gereflecteerd in onze exclusieve ‘goede doelen korting’ van 20% korting voor alle goede doelen. Om geld op te halen voor dit goede doel sponsorden we ook het evenement en verzorgde we T-shirts met een forse korting.

De T-shirts waren allemaal bedrukt door de bovengenoemde druktechniek en zowel Save the Children en ITV waren tevreden met het eindproduct.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.