De klant

EBay biedt een wereldwijd handelsplatform aan waar vrijwel iedereen nagenoeg zonder beperking alles kan verhandelen volgens het principe omnibus omnia. Ook tegen een vaste prijs kan iets aangeboden worden.

Promotiemateriaal-helpt-Ebay-met-hun-Innovation-arts-event
Promotiemateriaal-Ebay

De uitdaging

Voor een intern evenement genaamd ‘Innovative Arts’ werden we gevraagd om T-shirts te bedrukken met het Ebay logo en de tekst ‘I BELIEVE’. Het Ebay logo moest op de mouw komen en de tekst ‘I BELIEVE’ op de linker borst. Op de achterzijde van de T-shirt moest ook een tekst komen in een lettertype gekozen door de klant.

De bedrukte T-shirts zouden gebruikt worden voor een intern evenement in verschillende kantoren over de hele wereld. De grootste uitdaging was ervoor zorgen dat alle kantoren tevreden zouden zijn met het resultaat.

Om ervoor te zorgen dat er geen klachten waren over de kwaliteit, maakten we samples die opgestuurd werden naar alle kantoren zodat ze gecontroleerd en goedgekeurd konden worden. Daarna begonnen we met het bedrukken van de T-shirts.

Conclusie

We maakten de samples met de zeefdruk techniek en we zorgden ervoor dat deze naar de drie verschillende kantoren werden opgestuurd. De samples werden snel goedgekeurd en we konden snel beginnen met drukken.

We gebruikten een witte zeefdruk op zwarte T-shirts. De T-shirts werden onmiddellijk opgestuurd met een snelle leverservice zodat ze zeker op tijd zouden zijn voor het evenement.

Alles werd op tijd ontvangen en de klant was heel tevreden met het resultaat.

Date:24th oktober 2017