We zijn erg blij met de kwaliteit en klantenservice van Garment Printing. Ze zijn altijd zeer behulpzaam en weten precies wat we willen. Ik zou het zeker aanraden om uw kleding te bedrukken bij Garment Printing. Wij gaan zeker opnieuw gebruik maken van deze diensten.” -Nariaki Kanazawa, design & advertising Manager op het Japan Center & SHORYU

De uitdaging

Voor de bedrukte werkkleding koos SHORYU ervoor om deze met een artistiek ontwerp te bedrukken waarin hun logo naar voren springt. Dit werd gedaan op een effen zwart T-shirt. Het design werd een witte tekst en de “O” werd vervangen door het logo. Kort nadat we de werkkleding en T-shirts hadden geleverd werden we gecontacteerd voor meer van dit soort openingen in Engeland.

Hier stopte het echter niet voor ons. We werden gevraagd om loyaliteit T-shirts, kerst T-shirts, hoodies, T-shirts met lange mouwen, geborduurde jassen en ook petten te bedrukken voor het Japans eetfestijn.

Voor het artistieke ontwerp van SHORYU werd cad cut vinyl gebruikt. Dit zorgde voor een glanzende afwerking. Het zorgde er ook voor dat het logo overeenkwam met de eenvoudige en moderne inrichting van het restaurant. Nadat we deze bestelling geleverd hadden, kwamen er steeds meer bestellingen binnen van andere restaurants die een vestiging gingen openen.

Toen SHORYU Ramen een nieuw restaurant in het Japan Centre London had geopend, kwamen ze naar ons met de vraag of we kleding voor hun konden bedrukken. Ze hadden interesse in het bedrukken van werkkleding en waren vooral op zoek naar iets professioneels en ook casual. Tijdens het proces hadden we veel contact met de mensen van SHORYU zodat we hun behoeften perfect konden afstemmen op ons werk. Ze waren voornamelijk op zoek naar kleding die ze tijdens de officiële opening van het restaurant konden dragen.


Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).