Zeefdruk T-shirts voor motorvoertuigen liefhebbers The TT

De klant

Gary is een big time motorfiets- en autoliefhebber. Hij richtte de TT Store op om collega-liefhebbers met retro motorvoertuig gerelateerd bedrukte kleding te voorzien.

TT-Store is dé site als je houdt van de voertuigen uit de 20e eeuw. Hun klanten zijn vooral sportauto-, motor- en luchtvaartliefhebbers op zoek naar ontwerpen die een ‘retro’ stijl en de voertuigen van de vorige eeuw weerspiegelen.

De uitdaging

Gary benaderde ons oorspronkelijk met een groot en ingewikkeld project. De ontwerpen die hij op had gestuurd waren zeer concreet en er moest voldaan worden aan zijn exacte specificaties.  

Dit is geen probleem voor Garment Printing. Wij adviseren onze klanten om gebruik te maken van onze grafisch ontwerp services als ze er behoefte aan hebben of als het nodig is. Het komt ook vaak voor dat de klant precies weet wat hij of zij wilt, wat het proces versnelt en gemakkelijker maakt.  

Een offerte werd opgesteld voor Gary. We boden hem een grote korting aan omdat het een grote opdracht was. Hij had veel kleding dat gedrukt moest worden, zoals T-shirts en hoodies met veel verschillende designs. Dit is iets dat voor sommige bedrijven een probleem zou kunnen vormen. Bij Garment Printing is dit echter geen probleem. Wij gaan alle uitdagingen aan en zijn bereid om voor alles een oplossing te zoeken.

Vanwege de grote hoeveelheid en aangezien de ontwerpen nogal gecompliceerd waren, besloten we om voor de zeefdruk druktechniek te gaan.  Zeefdruk is de beste keuze voor grote orders vanwege de schaalvoordelen – hoe meer je bestelt, hoe goedkoper het wordt.

Na een langdurig goedkeuringsproces, waarbij er sprake was van veel veranderingen en aanpassingen, begonnen we uiteindelijk met het drukwerk. 

Testimonial

Gary was blij met de resultaten. Hij kreeg de producten op tijd binnen en was erg blij met de drukkwaliteit en de service die hij had ontvangen. We blijven samenwerken met de TT Store en hebben een paar drukorders elke paar maanden.

Wij hebben onze met zeefdruk bedrukte producten snel ontvangen en we zijn zeer tevreden met het werk dat Garment Printing heeft verricht. De bedrukkingen op beide kanten van het kledingstuk zien er perfect uit.

Gary Bigwood, the TT Store

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.