Kokskleding


Gepersonaliseerde kokskleding kopen

Heeft u een restaurant, traiteurzaak of cateringbedrijf? Dan is gepersonaliseerde kokskleding een must voor uw keukenpersoneel. Bij Garment Printing kunt u kokskleding kopen en personaliseren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Bij ons kunt u kokskleding laten bedrukken zoals u dat wenst. We beschikken over een groot assortiment kokskleding die allemaal kan bedrukt worden met verschillende druktechnieken. Kokskleding borduren is de populairste techniek. Dit levert een professioneel resultaat op, het is extra duurzaam en de kostprijs is laag. Neem contact op voor meer informatie en wij helpen u graag verder!

Kokskleding bedrukken

garmentprinting.nl koksjas-2

garmentprinting.nl koksjas-3

We beschikken over een groot assortiment aan horecakleding en kokskleding. Wij kunnen kokskleding bedrukken in alle kleuren, designs en stijlen. We kunnen ook kokskleding borduren voor een extra degelijk en professioneel resultaat. Met gepersonaliseerde kokskleding creëert u een huisstijl voor uw bedrijf.

Kokskleding moet voldoen aan de vereisten van de werkplaats. Daarom bieden wij enkel kokskleding van toonaangevende fabrikanten aan. De kokskleding die wij bedrukken is comfortabel, stijlvol en degelijk. Waar twijfelt u nog aan? Laat nu uw gepersonaliseerde kokskleding bedrukken of borduren!

Onze druktechnieken zijn ook zo ontworpen dat ze, net als de kleding, de zwaarste omstandigheden kunnen doorstaan. Wij garanderen u dat de bedrukking niet zal vervagen of vervormen na de eerste wasbeurt. Verder zijn onze druktechnieken in staat om uw bedrijfskleuren perfect na te maken zodat uw logo er perfect uitziet.

Wilt u kokskleding bedrukken maar u heeft nog steeds vragen over uw design, kledingkeuze of de beste druktechniek? U kunt voor al uw vragen en problemen contact opnemen met onze experts. Wij zullen u begeleiden door het hele proces zodat we u kunnen voorzien van de beste kokskleding.

koksjas garmentprinting.nl

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.