Schort bedrukken

Of u nu bedrukte schorten zoekt als werkkleding voor uw personeel, als relatiegeschenk of gewoon om te gebruiken voor een evenement, schorten bedrukken is een perfecte manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Laat uw schorten bedrukken bij Garment Printing. Wij beschikken over een groot assortiment schorten van merken zoals Jassz. De schorten kunnen met alle soorten druktechnieken kunnen bedrukt worden. Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Barsloof bedrukken

Een barsloof bedrukken is een iets subtielere en elegantere manier om horecakleding te personaliseren. Een barsloof is een schortje dat rond die heup gedragen wordt. Ze worden meestal gebruikt voor obers en serveerster. In tegenstelling tot een normale schort, heeft een barsloof geen bovenstuk. Dit biedt meer comfort aan het zaalpersoneel. Meestal beschikt een barsloof over zakken waar men notitieblokken en schrijfgerief kan opbergen. Deze producten worden meestal geborduurd met het bedrijfslogo. Geborduurde barsloven zijn elegant en professioneel. Bent u geïnteresseerd in dit product? Neem contact op en wij laten het voor u bedrukken!

Barsloof bedrukken
garmentprinting.nl SCHORTEN-3

Schort bedrukken voor uw personeel

Heeft u een hotel, café of restaurant? Dan zijn schorten wellicht een belangrijk onderdeel van de look en uitstraling van uw personeel. Omdat het belangrijk is een goede indruk achter te laten en uw naamsbekendheid te vergroten, is het bedrukken van schorten met logo een must.  Een schort bedrukken is een perfecte manier om uw personeel professioneler over te laten komen. Wilt u een huisstijl ontwikkelen voor uw onderneming? Bedrukte schorten kunnen dan zeker niet ontbreken. Schorten bedrukken en borduren is een specialiteit van Garment Printing. Neem gerust contact op. Ons team helpt u graag verder.

Schort bedrukken voor uw evenement

Organiseert u een receptie of een evenement waar ook een hapje of een drankje aangeboden wordt? Laat het personeel de bediening uitvoeren in schorten bedrukt met uw eigen logo.  Schorten bedrukken met uw logo zorgt voor meer naamsbekendheid en herkenbaarheid op het evenement. Deze bedrukte schorten kunnen dan gebruikt worden elke keer uw bedrijf een receptie geeft. Wilt u schorten laten bedrukken met uw logo? Neem contact op en wij helpen u verder.

garmentprinting.nl SCHORTEN
Schorten bedrukken

Kookschort bedrukken als relatiegeschenk

Bedrukte keukenschorten zijn relatiegeschenken die klanten graag krijgen en ook echt gaan gebruiken in het dagelijkse leven.  Hoe meer uw klanten uw relatiegeschenken gebruiken, hoe meer “return on investment” dit oplevert voor uw bedrijf. Uw kunt uw kookschort volledig naar wens laten bedrukken: met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een originele tekst. Laat uw gepersonaliseerde schorten bedrukken door Garment Printing en wees gerust van een uitstekend resultaat. Neem contact op en wij helpen u verder.    

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.