Werkjas bedrukken

Garment Printing biedt een ruim assortiment werkjassen aan en die zijn allemaal te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Jassen zijn vaak deel van de werkuitrusting van werknemers of zelfstandigen. Deze werkjassen bedrukken met uw logo zorgt voor meer naamsbekendheid en zichtbaarheid van uw merk. Een werkjas bedrukken is dus de perfecte manier om personeel te voorzien van representatieve bedrijfskleding. Daarnaast kunnen we ook veiligheidshesjes bedrukken of borduren om de outfit compleet te maken.


Werkjas bedrukken met logo

Wanneer u of uw werknemers vaak buiten werken, dan is werkjassen bedrukken met uw logo een uitstekend idee. Bij Garment Printing beschikken we over een groot assortiment werkjassen. Door gebruik te maken van onze druktechnieken of borduurservice kunt u al deze werkjassen personaliseren naar wens. De werkjassen worden geleverd door toonaangevende producenten van werkkleding. Wilt u regenjassen bedrukken, bodywarmers bedrukken, winddichte jassen bedrukken, veiligheidsjassen bedrukken? Alles is mogelijk!

Neem contact op met ons team en zij zoeken samen met u naar de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

Werkjas bedrukken met logo

Veiligheidshesjes bedrukken

Om veiligheidsredenen moet vaak een veiligheidshesje gedragen worden boven de jas. Hierdoor is het mogelijk dat de bedrukking op uw werkjassen niet meer zichtbaar is. Een oplossing hiervoor is de werkjas te bedrukken op de mouw, zodat het logo steeds zichtbaar is. Daarnaast kunt u ook gewoon veiligheidshesjes bedrukken met uw logo. Wij kunnen veiligheidshesjes bedrukken met alle druktechnieken, maar als deze gebruikt zullen worden in zwaardere werkomstandigheden, raden we aan om ze te borduren. Veiligheidshesjes borduren is goedkoop en duurzaam. Geborduurde veiligheidshesjes hebben ook een extra professionele en stijlvolle uitstraling. Neem gerust contact op en wij helpen u graag verder!

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.