Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Werkkleding bouw

Bedrijfskleding bouw, gepersonaliseerd met uw logo

Bent u actief in de bouw en wilt u uw bedrijfslogo promoten op gepersonaliseerde werkkleding? Bouw naamsbekendheid op door uzelf of uw werknemers te voorzien van bedrijfskleding met logo. Werkkledij bedrukken met uw logo is de perfecte manier om dat te doen.

Assortiment kwalitatieve werkkleding bouw

Werkkleding in de bouw is van groot belang voor de veiligheid. Wij bedrukken enkel bedrijfskleding van de hoogste kwaliteit. Wij werken samen met vele leveranciers voor het bedrukken van bedrijfskleding in de bouw. Voor elk budget of behoefte hebben wij een oplossing. Van werkbroeken tot werkjassen, reflecterende jassen, truien, overalls, shirts, polo’s, noem maar op! U vraagt, wij draaien.

Werkkledij bedrukken is ons vak!

Wilt u graag werkkledij bedrukken maar u twijfelt nog over welke kleding het meest geschikt is of u bent niet zeker over de manier om werkkleding voor de bouw te bedrukken? Wij helpen u graag verder. Neem contact op voor advies en aanbevelingen. Ons team staat klaar om u te helpen.

Druktechnieken geschikt voor werkkleding bouw

Garment Printing staat bekend voor het aanbieden van alle mogelijke druktechnieken voor het bedrukken van kleding. Maar welke druktechniek is het meeste geschikt voor het bedrukken van werkkleding in de bouwsector? Voor het bedrukken voor T-shirts en truien in grote hoeveelheden, raden we aan om gebruik te maken van een zeefdruk. Als u een kledingstuk wilt bedrukken op meerder plaatsen, dan is transferdruk wellicht de beste optie. Bent u op zoek naar een extra kwalitatieve en stijlvolle uitstraling van uw werkkleding? Laat uw werkkleding dan borduren door gebruik te maken van onze borduurservice. Dit zijn de meest gebruikte druktechnieken voor werkkleding.

 


 

Vraag een online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

 

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u een offerte binnen de 15 minuten. (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).