Werktrui bedrukken

Bent u op zoek naar representatieve bedrijfskleding die uw werknemers warm houdt? Een werktrui bedrukken is hiervoor een goede oplossing. Ook tijdens de koude winterdagen moet u uw bedrijfslogo zichtbaar blijven. Laat een kwalitatieve werktrui bedrukken, gebruik makend van onze services. Bij Garment Printing vindt u een gevarieerd aanbod van alles soorten werktruien. U kunt deze laten bedrukken met alle mogelijke druktechnieken. Neem gerust contact op en wij helpen u graag verder.


Werktrui bedrukken

Het assortiment werktruien bestaat uit fleece vesten, hoodies, sweaters en jumpers. Alle bedrijfskleding die wij aanbieden is afkomstig van toonaangevende fabrikanten. Wilt u kwalitatieve en duurzame werktruien bedrukken? Bij Garment Printing zijn we gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van representatieve bedrijfskleding! Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij helpen u graag met het uitkiezen van de meest geschikte werktruien. Wij kunnen ook advies geven over the ontwerp van uw bedrukking. Neem contact op!

Werktrui bedrukken 5

Fleece-jassen-borduren-1 garmentprinting.nl

Werktrui bedrukken 2

Bij Garment Printing hebben we jarenlange ervaring met het bedrukken van bedrijfskleding en werkkleding. Alle kleding die we aanbieden is afkomstig van toonaangevende leveranciers in de sector. Wij kunnen werkkleding bedrukken voor eender welke sector: van bouw, tot zorg of horeca, elk bedrijf kan profiteren van de voordelen die gepersonaliseerde werkkleding biedt. Wilt u een werktrui bedrukken? Dan had u misschien ook gedacht aan het bedrukken van werkjassen of werkbroeken:

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.