Bedrijfskleding borduren

Wilt u bedrijfskleding borduren om uw bedrijf promoten of ben u op zoek naar gepersonaliseerde werkkleding voor uw werknemers? Garment Printing kan alle soorten bedrijfskleding borduren naar uw wensen! Neem gerust contact op voor advies. Werkkleding borduren is ons vak!


Bedrijfskleding borduren is een perfecte manier om uw logo en/of bedrijfsnaam te visualiseren het zorgt ervoor dat uw merk makkelijk herkenbaar is en dat uw werknemers er professioneel uitzien. Onze borduurservice is in staat om uw logo, met respect voor de richtlijnen van uw bedrijf, na te maken en de kleuren perfect te matchen met uw bedrijfskleuren. Onze gespecialiseerde borduurservice en machines maken gebruik van de meest recente technologie, wat zorgt voor een slijtvast borduurwerk dat de tand des tijds kan doorstaan en voor een professionele uitstraling zorgt.

Wij worden enkel bevoorraad met bedrijfskleding van toonaangevende fabrikanten van professionele bedrijfskleding. Al onze werkkleding is ontworpen om uw personeel te voorzien van comfortabele kleding die perfect geschikt is voor dagelijks gebruik. Verder is onze kleding zo ontworpen dat het een professionele en stijlvolle look geeft aan uw werknemers, ongeacht de dresscode van uw bedrijf.

Bedrijfskleding borduren BORDUREN-2
Bedrijfskleding borduren BORDUREN-1

Ons assortiment bevat ook een groot aanbod van veiligheidskleding waar u uw bedrijfslogo op kunt laten borduren. Dit omvat veiligheidsschoenen, oogbescherming, reflecterende veiligheids- jassen, fleece jassen en handschoenen. Al onze veiligheidskleding is zo ontworpen dat het uw personeel optimaal beschermt tegen elk mogelijk gevaar op de werkvloer.

Wilt u hoogwaardige werkkleding borduren voor uw werknemers? Neem dan contact op met ons team!  Wij helpen u graag verder en we zullen u doorheen het hele proces begeleiden. We kunnen u ook voorzien van advies over de illustraties die u wilt gebruiken of over welke type kleding geschikt is voor uw bedrijf. Werkkleding borduren was nog nooit zo eenvoudig!

borduren-polo-shirt garmentprinting.nl

Werkkleding-borduren garmentprinting.nl

Fleece-jassen-borduren-1 garmentprinting.nl

tshirts-staff-equipe-3

tshirts-staff-equipe-4

tshirts-staff-equipe-9

uniformes-personnalises-4

vetement-personnalise-haute-visibilite-14

vetement-personnalise-haute-visibilite-16

garmentprinting.nl chemises-personnalisees-1

garmentprinting.nl chemises-personnalisees

garmentprinting.nl chemises-personnalisees-4

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.