Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Bedrijfskleding borduren

Bedrijfskleding borduren

Wilt u bedrijfskleding borduren om uw bedrijf promoten of ben u op zoek naar gepersonaliseerde werkkleding voor uw werknemers? Garment Printing kan alle soorten bedrijfskleding borduren naar uw wensen! Neem gerust contact op voor advies. Werkkleding borduren is ons vak!

Bedrijfskleding borduren is een perfecte manier om uw logo en/of bedrijfsnaam te visualiseren het zorgt ervoor dat uw merk makkelijk herkenbaar is en dat uw werknemers er professioneel uitzien. Onze borduurservice is in staat om uw logo, met respect voor de richtlijnen van uw bedrijf, na te maken en de kleuren perfect te matchen met uw bedrijfskleuren. Onze gespecialiseerde borduurservice en machines maken gebruik van de meest recente technologie, wat zorgt voor een slijtvast borduurwerk dat de tand des tijds kan doorstaan en voor een professionele uitstraling zorgt.

Wij worden enkel bevoorraad met bedrijfskleding van toonaangevende fabrikanten van professionele bedrijfskleding. Al onze werkkleding is ontworpen om uw personeel te voorzien van comfortabele kleding die perfect geschikt is voor dagelijks gebruik. Verder is onze kleding zo ontworpen dat het een professionele en stijlvolle look geeft aan uw werknemers, ongeacht de dresscode van uw bedrijf.

 

Ons assortiment bevat ook een groot aanbod van veiligheidskleding waar u uw bedrijfslogo op kunt laten borduren. Dit omvat veiligheidsschoenen, oogbescherming, reflecterende veiligheids- jassen, fleece jassen en handschoenen. Al onze veiligheidskleding is zo ontworpen dat het uw personeel optimaal beschermt tegen elk mogelijk gevaar op de werkvloer.

Wilt u hoogwaardige werkkleding borduren voor uw werknemers? Neem dan contact op met ons team!  Wij helpen u graag verder en we zullen u doorheen het hele proces begeleiden. We kunnen u ook voorzien van advies over de illustraties die u wilt gebruiken of over welke type kleding geschikt is voor uw bedrijf. Werkkleding borduren was nog nooit zo eenvoudig!

Borduren polo shirt
Werkkleding borduren
Geborduurde fleece jassen
Werkkleding borduren staff
Werkkleding borduren staff
Werkkleding borduren veiligheidskleding mannen
Werkkleding borduren veiligheidskleding vrouwen
Werkkleding borduren veiligheidskleding kinderen
Werkkleding borduren overhemd vrouwen
Werkkleding borduren overhemd mannen
Werkkleding borduren overhemd vrouwen blauw

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u een offerte binnen de 15 minuten. (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).