Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

 • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
 • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Transfer Printing

Transferdruk

Wat is transferdruk?

Transferdruk is een druktechniek waarbij uw ontwerp op een speciaal, overdraagbare vinylfolie worden gedrukt. Daarna wordt wordt dit op het textiel aangebracht met behulp van een hittepers.

Het is mogelijk om met transferdruk op zowel lichte als donkere t-shirts te drukken. Het materiaal wat gebruikt wordt voor de donkere T-shirts en kleding is een beetje dikker dan het materiaal dat gebruikt wordt voor de witte T-shirts. Het materiaal wat gebruikt wordt voor witte kleding is transparant en gebruikt zo dus de witte basis van het T-shirt om de kleuren te laten opvallen omdat de ondergrond van het vinyl wit is en worden de kleuren opgedrukt met gebruik van een CMYK proces op de witte onderlaag. Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor Nylon en "rekbare" kledingstukken om ervoor te zorgen dat de afdruk het best geschikt is voor het kledingstuk waar het op wordt gedrukt. We zullen er altijd voor zorgen dat de opdruk zo lang mogelijk meegaat door ervoor te zorgen dat we de juiste materialen en kledingstukken kiezen.

Waarom kiezen voor transferdruk?

Een transferdruk kan uitgevoerd worden op zowel witte als gekleurde stoffen. De vinylfolie die gebruikt wordt voor gekleurde kleding is een beetje dikker dan die voor witte kleding. De vinylfolie voor witte kleding is doorzichtig, terwijl voor gekleurde kleding gebruik gemaakt wordt van vinylfolie met een witte onderlaag.

Voor een transferdruk op Nylon stoffen of rekbare stoffen bestaan er speciale vinylfolies. Dit zorgt ervoor dat ook deze stoffen kwalitatief bedrukt kunnen worden, gebruik makend van transferdruk. Welke stoffen u ook wilt bedrukken, wij gaan steeds voor een kwalitatieve en duurzame bedrukking.

Doordat de bedrukkingen met de hand worden aangebracht, is transferdruk heel erg geschikt voor het bedrukken van bijvoorbeeld rugzakken en petten. Deze producten zijn moeilijk vast te zetten. Toch levert transferdruk een heel mooi resultaat op bij deze producten, omdat de designs nauwkeurig kunnen gepositioneerd worden zonder ze te moeten vastzetten.

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Ideaal voor kleine hoeveelheden T-shirt, dezelfde T-Shirt Designs en promotiekleding.
 • Levert hoogwaardige afdrukken
 • Full-color designs zijn mogelijk
 • Geen setup kosten en is zeer redelijk geprijsd

Nadelen

 • Niet geschikt voor grote bestellingen
 • Pantone colour matching niet mogelijk
 • Maakt het kledingstuk een beetje zwaarder
 • Niet luchtdoorlatend
Transferdruk voor leyton orient

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

 • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
 • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).