Strass Applicatie


Strass Applicatie

Bent u op zoek naar een glamoureuze manier om kleding te bedrukking? Overweeg dan zeker een transferdruk met strass applicatie! Hierbij worden strass steentjes aangebracht op eender welk kledingstuk. Zo een strass applicatie is mogelijk in alle vormen en op alle textielsoorten. Elk strass steentje wordt nauwkeurig aangebracht door een robot en vervolgens met een hittepers op het kledingstuk bevestigd om een hoogwaardige afwerking te creëren. Kleding bedrukt met strass steentjes springt direct in het oog en het is daarom perfect voor als u wil opvallen met uw bedrukte kleding. Ook glitter printing is hier uiterst geschikt voor.

Strass Applicatie

Voordelen

Creëert een speciale en unieke bedrukking

Perfect te combineren met andere druktechnieken

Heel geschikt voor promotionele kleding

Nadelen

Niet geschikt voor hele grote bestellingen

Minimum bestelhoeveelheid van 50 stuks

Gevoelig! Enkel handwas is aangeraden

Gevoelig! Mag niet gestreken of gedroogd worden

Strass Applicatie 2

Garment printing heeft meer dan 40 jaar ervaring met het bedrukken van gepersonaliseerde kleding. Wij bieden u alle mogelijkheden om uw kleding naar keuze te bedrukken. Met de strass applicatie druktechniek bieden we de mogelijkheid om echt unieke kleding te creëren. Bovendien kan deze druktechniek ook gemakkelijk gecombineerd worden met andere druktechnieken zoals Direct To Garment (DTG) of zeefdruk. Alle bedrukking worden uitgevoerd met de meest moderne machines om ervoor te zorgen dat uw verwachtingen altijd worden overtroffen. Daarnaast garanderen we de meest kwalitatieve kleding door samen te werken met de ‘s werelds beste kledingleveranciers.

Neem contact op en wij helpen je graag verder!

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.