Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Discharge zeefdruk

Discharge zeefdruk is een geweldige optie als u een zachtere zeefdruk wilt op gekleurd textiel. Dit zachte effect wordt bekomen door de kleur van de T-shirt te bleken met een bleekmiddel of de plaats van de afdruk zal komen. Daardoor moet er geen witte laag aangebracht worden om gekleurde kleding te bedrukken.

Het drukproces dat daarop volgt is volledig hetzelfde als een klassieke zeefdruk. Er worden verschillende zeven gemaakt voor elke kleur in het ontwerp, die daarna één voor één op de T-shirt worden aangebracht.

Discharge zeefdruk

Gebruikswijzen Discharge zeefdruk:

Doordat het bleekproces geen perfect witte basis kan bekomen, is discharge zeefdruk niet heel geschikt voor als u op zoek bent daar een Pantone Colour Matching afdruk.

Deze druktechniek werkt het beste op 100% katoen producten waar weinig rode inkt in de stof zit. Rode inkt kan het moeilijk maken om een witte basis te verkrijgen voor de bedrukking.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Bekijk ook onze andere druktechnieken!