Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Metallic zeefdruk

Metallic zeefdruk voor kleding

Metallic zeefdruk

Door gebruik te maken van metallic inkten in de zeefdruk kan je een heel speciaal effect bekomen. Metallic zeefdruk inkt geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van goud en zilver in uw ontwerp.

Het proces van een metallic zeefdruk is hetzelfde als het proces van de standaard zeefdruk. Het grote voordeel is dat u uw design kunt laten schitteren en glinsteren door gebruik te maken van metallic inkt.

Toepassingen metallic zeefdruk

Dit is een geweldige optie voor klanten die hun design gebruiken voor promotionele of modieuze doeleinden. Metallic zeefdruk kan gebruikt worden voor een groot assortiment kleding waaronder T-shirts, truien, hoodies, canvas tassen, polo shirts en vele andere.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Bekijk ook onze andere druktechnieken!