Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Kleding bedrukken Amsterdam

Kleding bedrukken Amsterdam

Heeft u een opkomend evenement in Amsterdam en wilt u hiervoor shirts bedrukken? Amsterdam is een van de belangrijkste afzetmarkten voor onze gepersonaliseerde kleding en promotiemateriaal. Neem contact op met ons en laat uw gepersonaliseerde kleding bedrukken. Amsterdam staat bekend als een levendige en multiculturele metropool. Er vinden jaarlijks duizenden evenementen plaats. Het is dus de perfecte stad voor ondernemingen die hun werk willen promoten. Dit kan met de producten die we aanbieden bij Garment Printing. Wij zijn de perfecte partner voor het bedrukken van promotiemateriaal, kleding en bedrijfskleding in Amsterdam.

Kleding bedrukken Amsterdam stad

Waarom zou u kiezen voor Garment Printing?

  • Hoe meer u bestelt, hoe voordeliger.
  • We garanderen topkwaliteit. Als u niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug of kunt er voor kiezen om het opnieuw te laten drukken.
  • Met meer dan 10 jaar ervaring in de drukindustrie, beschikken we over een groot bestand van klanten die steeds terug komen voor de goede service.
  • We werken met de grootste kledingleveranciers ter wereld.
  • We bieden vrijwel alle druktechnieken aan. Zo kunnen wij voldoen aan alle wensen en behoeften.

Bekijk wat onze klanten van ons vinden en laat u inspireren!

 

Van al onze druktechnieken wordt zeefdruk het meest gebruikt. Zeefdruk heeft vele mogelijkheden en omdat het goedkoop en snel is, wordt het door vele bedrijven en merken gebruikt. We hebben al eerder deze druktechniek gebruikt voor klanten zoals Google en IBM. Beide bedrijven waren zeer tevreden met de bedrukte kleding.

Neem gerust contact met ons op als u ook geïnteresseerd bent in het bedrukken van kleding met deze geweldige druktechniek. Onze experts helpen u graag verder.

Onze producten zijn geschikt voor veel verschillende doeleinden. U kunt ze gebruiken voor evenementen, beurzen, als promotiemateriaal, als weggeef item of  gewoon om professioneel en casual tegelijk voor de dag te komen. Bij u kunt u alle soorten promotiemateriaal en kleding bedrukken. Amsterdam is een veelzijdige stad met veel verschillende evenementen waar u onze producten voor kunt gebruiken:

 

 

Kleding bedrukken Amsterdam stad
kleding bedrukken amsterdam festival

Amsterdam festivals

Wilt u voor een festival kleding bedrukken? Amsterdam is de thuisplaats van vele festivals zoals Amsterdam Music Festival, Awakening Festival en natuurlijk Kingsday Festival. Dit biedt veel opportuniteiten om merchandising te verkopen. Wij kunnen u hiermee helpen door producten aan te bieden die we kunnen bedrukken met uw merknaam of logo. U kunt denken aan zonnebrillen, keycords, canvas tassen, T-shirts en nog zoveel meer!

Organiseert u een festival in Amsterdam en u wilt gepersonaliseerde merchandising? Neem contact op met onze medewerkers om alle mogelijkheden te bespreken.

Amsterdam RAI convention and exhibition centre

De RAI in Amsterdam is een plek waar mensen van over de hele wereld bijeenkomen. Als standhouder op een beurs is het belangrijk zich te onderscheiden van de concurrenten. Om op te vallen kunt u ervoor kiezen om gepersonaliseerde visitekaartjes of pennen te gebruiken. Visitekaartjes zijn een handig middel om contact te leggen met uw klanten of zakenpartners. Het is ook een must om al uw mensen op de stand te voorzien van gepersonaliseerde bedrijfskleding.

 

kleding bedrukken amsterdam convention

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Kleding bedrukken Amsterdam gracht