Babykleding bedrukken

Wilt u uw eigen babykleding laten bedrukken? Dan bent u bij Garment Printing aan het juiste adres!

Bij garment printing zijn we ervan overtuigd dan babykleding eerste en vooral zacht, comfortabel en knus moet zijn. Als we babykleding bedrukken is dit onze prioriteit. Daarom voorzien wij u enkel van zachte en ecologische babykleding van 100% organisch bio-katoen. Bij het bedrukken van babykleding is het belangrijk geen gebruik te maken synthetische stoffen. Kies uit ons uitgebreid assortiment en laat een baby shirt bedrukken of een baby romper bedrukken op een milieuvriendelijke manier.


Milieuvriendelijke babykleding bedrukken

Voor het bedrukken van babykleding gebruiken we altijd een ecologische zeefdruk op waterbasis. Dit is de meest ecologische druktechniek die beschikbaar is voor het bedrukken van kleding. Ecologisch zeefdrukken op waterbasis is de perfecte oplossing voor het bedrukken van 100% milieuvriendelijke kleding. Deze druktechniek gecombineerd met kleding uit bio-katoen of bamboe maakt dit perfect mogelijk. We werken onder andere samen van leveranciers zoals Continental Clothing die deel uitmaakt van de Fair Wear Association.

Babykleding bedrukken
Babykleding bedrukken 2

Zakelijke bestellingen: babykleding bedrukken voor uw webshop

Heeft u een online shop waar uw eigen ontworpen babykleding verkoopt of wilt u een eigen babykledinglijn beginnen? Garment Printing is de beste partner om dit te realiseren!

Laat uw ontwerpen op een ecologische manier bedrukken op rompertjes, baby shirts, babybadjasjes, noem maar op! Stuur uw ontwerpen op, kies de babykleding die u wenst te bedrukken en wij zorgen ervoor dat deze op een professionele en kwalitatieve manier wordt bedrukt.

We bieden prijsvoordelen afhankelijk van de bestelde hoeveelheid. Vanaf 25 stuks worden de prijzen zeer aantrekkelijk. Neem voor meer informatieĀ contact opĀ met ons team. Vul het onderstaand formulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.