Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Jas bedrukken

Laat het koude weer u niet stoppen, trek uw warme comfortabele jas van Garment Printing aan en ga er tegenaan!

Jas bedrukken

Jassen borduren of bedrukken is een geweldige manier om ook tijdens de koudere dagen uw bedrijf te promoten. Bij Garment printing kunt u jassen bedrukken of borduren om uw bedrijf te voorzien van degelijke representatieve bedrijfskleding. Of u nu op zoek bent naar jassen voor eigen gebruik of om te gebruiken op beurzen en exposities, we beschikken over een heel gamma jassen voor elke gelegenheid en budget.

Jassen bedrukken bodywarer vrouwen
Jassen bedrukken vrouwen zwart
Jassen bedrukken rood vrouwen
Jassen bedrukken donkerblauw vrouwen
Jassen bedrukken blauw mannen
Bedrukte jassen bodywarmer mannen
Jassen bedrukken rood mannen
Jassen bedrukken bedrijfsjas mannen
Jassen bedrukken

Jassen bedrukken bij Garment Printing is gemakkelijk en zorgeloos. Wij bieden enkel kwalitatieve en duurzame jassen aan. Bovendien zijn ze perfect te personaliseren. Of u nu wil jassen bedrukken voor een promotiecampagne of u wil werkjassen borduren voor uw werknemers, alles is mogelijk!  We gebruiken enkel jassen van toonaangevende fabrikanten om ervoor te zorgen dat we u altijd voorzien van de hoogste kwaliteit jassen.

Wij werken vooral samen met bedrijven om hen te voorzien van bedrijfskleding. Veel bedrijven laten werkjassen bedrukken voor hun werknemers. Ze laten bodywarmers bedrukken voor werknemers die moeten werken in koude magazijnen of laten windjacks bedrukken voor bouwvakkers.

Er is geen enkele borduurservice als de onze. Laat uw jassen borduren door Garment Printing. Wij maken gebruik van state-of-the-art machines die perfect in staat zijn om uw logo en merk exact na te maken. Onze machines maken gebruik van hoogwaardig draad en naaien het logo perfect na om er voor te zorgen dat er geen imperfecties zijn en dat het geborduurde logo even lang meegaat als de jas zelf.

Borduur experts met meer dan 15 jaar ervaring in de drukindustrie besturen onze borduurmachine. Zodra de jas is gepersonaliseerd, wordt de jas volledig gecheckt om zeker te zijn dat het logo perfect is voordat het wordt opgestuurd. Dit zorgt ervoor dat er geen gebrekkig product wordt opgestuurd en dat u altijd tevreden bent met uw bestelling.

Wij leveren in alle Nederlandse steden, waaronder Den Haag, Utrecht en Ede.

Wilt u bijvoorbeeld een bodywarmer of windjack bedrukken, maar u bent nog niet zeker over het design of u heeft nog vragen over onze borduurservice, neem dan zeker contact op met onze experts. Zij helpen u graag met uw design, geven u advies over welk product het best bij uw behoefte past en ze begeleiden u door het gehele proces.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).