Jas bedrukken

Laat het koude weer u niet stoppen, trek uw warme comfortabele jas van Garment Printing aan en ga er tegenaan!


Jas bedrukken

Jassen borduren of bedrukken is een geweldige manier om ook tijdens de koudere dagen uw bedrijf te promoten. Bij Garment printing kunt u jassen bedrukken of borduren om uw bedrijf te voorzien van degelijke representatieve bedrijfskleding. Of u nu op zoek bent naar jassen voor eigen gebruik of om te gebruiken op beurzen en exposities, we beschikken over een heel gamma jassen voor elke gelegenheid en budget.

JAssen-bedrukken-vrouwen-zwart

Jassen-bedrukken-rood-vrouwen

Jassen-bedrukken-donkerblauw-vrouwen

Jassen-bedrukken-baluw-mannen

Jassen-bedrukken-bodywarer-vrouwen

Bedrukte-jassen-bodywarmer-mannen

Jassen-bedrukken-rood-mannen

Jassen-bedrukken-bedrijfsjas-mannen

Jassen bedrukken bij Garment Printing is gemakkelijk en zorgeloos. Wij bieden enkel kwalitatieve en duurzame jassen aan. Bovendien zijn ze perfect te personaliseren. Of u nu wil jassen bedrukken voor een promotiecampagne of u wil werkjassen borduren voor uw werknemers, alles is mogelijk!  We gebruiken enkel jassen van toonaangevende fabrikanten om ervoor te zorgen dat we u altijd voorzien van de hoogste kwaliteit jassen.

Wij werken vooral samen met bedrijven om hen te voorzien van bedrijfskleding. Veel bedrijven laten werkjassen bedrukken voor hun werknemers. Ze laten bodywarmers bedrukken voor werknemers die moeten werken in koude magazijnen of laten windjacks bedrukken voor bouwvakkers.

Er is geen enkele borduurservice als de onze. Laat uw jassen borduren door Garment Printing. Wij maken gebruik van state-of-the-art machines die perfect in staat zijn om uw logo en merk exact na te maken. Onze machines maken gebruik van hoogwaardig draad en naaien het logo perfect na om er voor te zorgen dat er geen imperfecties zijn en dat het geborduurde logo even lang meegaat als de jas zelf.

Borduur experts met meer dan 15 jaar ervaring in de drukindustrie besturen onze borduurmachine. Zodra de jas is gepersonaliseerd, wordt de jas volledig gecheckt om zeker te zijn dat het logo perfect is voordat het wordt opgestuurd. Dit zorgt ervoor dat er geen gebrekkig product wordt opgestuurd en dat u altijd tevreden bent met uw bestelling.

Wij leveren in alle Nederlandse steden, waaronder Den HaagUtrecht en Ede.

Wilt u bijvoorbeeld een bodywarmer of windjack bedrukken, maar u bent nog niet zeker over het design of u heeft nog vragen over onze borduurservice, neem dan zeker contact op met onze experts. Zij helpen u graag met uw design, geven u advies over welk product het best bij uw behoefte past en ze begeleiden u door het gehele proces.

Jassen-bedrukken

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.