Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Rompertjes bedrukken

Baby rompertjes nu ook uniek

Bent u die saaie baby rompertjes zat? Begin uw eigen babykledinglijn en ontwerp je eigen rompertjes. Hebt u leuke ontwerpen in gedachten om rompertjes te bedrukken? Garment Printing is de perfecte partner voor het bedrukken van rompertjes. Stuur ons uw ontwerpen op en wij zorgen voor een kwalitatieve en ecologische bedrukking tegen een heel scherpe prijs. Laat rompertjes bedrukken en verkoop ze in uw babykleding webshop!

Rompertjes bedrukken wit
Rompertjes bedrukken wit kimono
Rompertjes bedrukken wit V neck
Rompertjes bedrukken baby blauw
Rompertjes bedrukken roze
Rompertjes bedrukken geel
Rompertjes bedrukken roze bandjes
Rompertjes bedrukken rood wit
Rompertjes bedrukken groen
Rompertjes bedrukken kleuren

Rompertje bedrukken

Onze baby rompertjes zijn geschikt voor baby’s van 0 –  18 maanden. Wij bieden enkel rompertjes aan van toonaangevende fabrikanten zoals Continental Clothing. Bij het bedrukken van babykleding is het belangrijk geen gebruik te maken synthetische stoffen. De baby rompertjes zijn gemaakt van organisch materiaal waardoor ze perfect geschikt zijn voor babyhuidjes.

Laat rompertjes bedrukken met een leuk tekst of ontwerp. Voor het bedrukken van rompertjes gebruiken we altijd een zeefdruk op waterbasis. Dit is de meest ecologische druktechniek die beschikbaar is voor het bedrukken van kleding. Ecologisch zeefdrukken op waterbasis is de perfecte oplossing voor het bedrukken van 100% milieuvriendelijke rompertjes.

Heeft u een online shop waar u uw eigen ontworpen rompertjes verkoopt of wilt u een eigen babykledinglijn beginnen? Garment Printing is de beste partner om dit te realiseren!

Laat uw ontwerpen op een ecologische manier bedrukken op rompertjes! Stuur uw ontwerpen op, kies de rompertjes die u wenst te bedrukken en wij zorgen ervoor dat deze op een professionele en kwalitatieve manier wordt bedrukt.

We bieden prijsvoordelen afhankelijk van de bestelde hoeveelheid. Vanaf 25 stuks worden de prijzen zeer aantrekkelijk. Neem voor meer informatie contact op met ons team. Vul het onderstaand formulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte.

 


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).