Sjaal bedrukken


Sjaal bedrukken

Garment Printing beschikt over een groot aanbod sjaals in verschillende kleuren, stijlen en materialen. We bedrukken vooral sjaals van het merkĀ Beechfield. We beschikken over alle mogelijke druktechnieken voor het bedrukken van textiel. Het mooiste resultaat wordt verkregen door een sjaal teĀ borduren. Uw logo kan stijlvol en minimalistisch op uw sjaal geborduurd worden.

Onze druktechnieken zijn ook zo ontworpen dat ze, net als de kleding, alle omstandigheden kunnen doorstaan. Wij garanderen u dat de bedrukking niet zal vervagen of vervormen na de eerste wasbeurt. Verder zijn onze druktechnieken in staat om uw bedrijfskleuren perfect na te maken zodat uw logo er perfect uitziet.

Wilt u sjaals bedrukken maar zit u met vragen over wat de beste keuze is? Ons team staat klaar om u te begeleiden doorheen het hele proces. Wij bieden u graag advies over welke druktechniek het mooiste resultaat zal opleveren om uw gepersonaliseerde sjaal te bedrukken.  Neem gerust contact op en wij helpen u graag verder.

beechfield_b479_black_heather-grey_lifestyle_12997
sjaal-3-768x768

sjaal-4-768x768

sjaal-2-768x768

sjaal-1-768x768

beechfield_b422_light-grey_b424_light-grey_lifestyle_41459

Waarom een sjaal bedrukken? Het is stijlvol promotiemateriaal!

We kunnen niet ontkennen dat we allemaal wel houden van cadeautjes. Daarom is het altijd leuk om gratis promotiemateriaal of merchandising te ontvangen van een bedrijf. Alleen is het jammer dat veel promotiemateriaal vaak lelijk en te opvallend is. Daarom is een sjaal bedrukken een perfect alternatief. Waarom zou je als bedrijf niet investeren in iets dat nuttig en stijlvol is voor uw klanten? U kunt een sjaal personaliseren door deze te laten bedrukken, borduren labelen.

Een sjaal bedrukken met een gigantisch logo is weggesmeten geld omdat niemand dit ooit zal dragen. Wanneer u uw klanten een mooie en stijlvol bedrukte sjaal cadeau doet, zal dit gebaar veel meer geapprecieerd worden. U maakt uw klanten gelukkig en ze zullen een meer positieve associatie maken met uw merk.

Wij leveren in alle Nederlandse steden, waaronder Den HaagDen Bosch en Eindhoven.

Wilt u gepersonaliseerde sjaals laten maken voor uw klanten? Neem contact op.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.