Voetbalshirt bedrukken


Voetbalshirt bedrukken

Wil je gepersonaliseerde voetbalshirts bedrukken voor uw voetbalclub? Ben je op zoek naar een voetbalshirt met naam voor elke speler in jouw club? Dan ben je bij Garment Printing aan het juiste adres. Een voetbalshirt bedrukken is de perfecte manier om je voetbalshirts te voorzien van het logo van je club en de logo’s van je sponsors. Je kan je eigen voetbalshirt ontwerpen zoals jij dat wilt. Creëer een uniek voetbalshirt met naam, rugnummer of initialen.

Alles is mogelijk en we beschikken over alle druktechnieken om alle soorten bedrukkingen uit te voeren. Je kan je creativiteit dus volledig de vrije loop laten gaan. Laat je voetbalshirt bedrukken bij ons en wij verzekeren u de beste kwaliteit van zowel de kleding als bedrukking. We beschikken over een groot assortiment sportkleding, waaronder vele voetbalshirts. Voor ons is het van groot belang dat deze voetbalshirts van goed kwaliteit en comfortabel zijn. De shirts zijn zeer licht en ook luchtdoorlatend.

voetbalshirt
leyton-orient-printed-football-shirts

Wij hebben veel ervaring met het bedrukken van voetbalshirts. We hebben voetbalshirts bedrukt voor onder andere Leyton Orient. Zij wilden snel een nieuwe voetbalshirt ontwerpen omdat ze veranderd waren van sponsor. Wij lieten de voetbalshirts bedrukken met het nieuwe logo door gebruik te maken van een flock vinyl print.

Tom Jeffes, hoofd van Commercial Development bij Leyton Orient FC, nam contact met ons op nadat de voetbalshirts aan hen waren geleverd en zei:

“Garment Printing heeft ons enorm goed geholpen door nieuwe logo’s op onze bestaande voetbalshirts te bedrukken. Dit moest zeer snel gebeuren maar dat was geen enkel probleem voor Garment Printing. De service was uitstekend! Bovendien was de prijs erg competitief.”

Wil jij ook een voetbalshirt ontwerpen en laten bedrukken maar heb je nog vragen over de soorten voetbalshirts of de druktechnieken? Wij adviseren u graag. Neem contact op met ons team!

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.