Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Tas bedrukken

Bij Garment Printing kan je eender welke tas bedrukken!

Een tas bedrukken als promotiemateriaal is de perfecte manier om uw merk of bedrijf te promoten. Met een bedrukte tas als goodie bag of relatiegeschenk maakt u direct een goede indruk. Onze tassen komen in alle kleuren, materialen, modellen en prijzen en zijn allemaal te bedrukken of borduren naar wens. Wij staan klaar om u te helpen en advies te geven over welke druktechniek het beste resultaat zal opleveren.

Westford Mill Canvas tassen bedrukken zwart klein
Canvas draagtassen
Geborduurde tassen voor MPB thumbnail

Katoenen tas bedrukken

Katoenen tassen, ook tote bags genaamd,  zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en daar kan jij van profiteren om naamsbekendheid te creëren. Mensen zouden geld betalen voor een leuke bedrukte katoenen tas. Ze houden van trendy en stijlvol bedrukte katoenen tassen, dus waarom er geen maken met uw logo of merknaam erop?

Canvas draagtassen
Westford Mill Canvas tassen bedrukken zwart klein
Bedrukte canvas tassen Androidify

Rugzak bedrukken

Gepersonaliseerde rugzakken bedrukken is ook een uitstekende manier om uw merk te promoten. Rugzakken bedrukken of borduren is relatief goedkoop en leidt tot een heel professioneel resultaat. Wij bieden u graag advies over welke druktechniek het mooiste resultaat zal opleveren om uw gepersonaliseerde rugzak te bedrukken.

Onze merken BagBase rugtas
Geborduurde tassen voor MPB thumbnail
BagBase roll up rugtas

Sporttas bedrukken

Wilt u liever een sporttas bedrukken met uw logo erop? Ook dat is mogelijk bij Garment Printing. Laat een sporttas bedrukken en geef uw naamsbekendheid een boost. We kunnen gemakkelijk een sporttas bedrukken door gebruik te maken van de Cut Cat vinyl druktechniek. Daarnaast kunnen wij ook sporttassen borduren. Geborduurde sporttassen zijn heel stijlvol afgewerkt en zien er extra professioneel uit.

Bag base weekender

Contacteer ons!

Wilt u een andere soort tas bedrukken? Neem contact op met ons! De mogelijkheden zijn oneindig.