Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Katoenen tas bedrukken

Katoenen tassen bedrukken

Katoenen tassen, ook tote bags, canvas tassen of linnen tassen genaamd,  zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en daar kan jij van profiteren om naamsbekendheid te creëren. Mensen zouden geld betalen voor een leuke bedrukte katoenen tas. Ze houden van trendy en stijlvol bedrukte katoenen tassen, dus waarom geen katoenen tassen bedrukken met uw logo of merknaam?

We beschikken over een groot assortiment katoenen tassen in alle vormen, kleuren en maten van merken zoals Westford Mill:

Canvas tassen bedrukken beige klein
Canvas tassen bedrukken zwart
Canvas tassen bedrukkne bruin
Canvas tassen bedrukken geel
Canvas tassen bedrukken zwart groot
Canvas tassen bedrukken beige
Canvas tassen bedrukken oranje
Canvas tassen bedrukken fles tas
Canvas draagtassen

Katoenen tassen bedrukken

Hoe je ze ook noemt: katoenen tassen, linnen tassen, canvas tassen of tote bags, ze zijn allemaal even hip en ze kunnen dienen als uitstekend voordelig promotiemateriaal. Linnen tassen bedrukken is een onwijs slimme manier om uw onderneming te promoten. Door canvas tassen te bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam vergroot u direct de kans dat uw merk wordt herkend.

Laat tote bags bedrukken om te gebruiken bij een promotionele weggeefactie en laat uw klanten uw merk promoten bij vrienden, familie en vreemdelingen, elke keer als ze de canvas tas mee naar buiten nemen. Bedrukte katoenen tassen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en daar kan jij van profiteren om naamsbekendheid te creëren. Mensen zouden geld betalen voor een leuke bedrukte katoenen tas. Ze zien het als trendy en stijlvol item, dus waarom geen katoenen tassen bedrukken met uw logo of merknaam?

Een overweldigende 89% van de personen die een gepersonaliseerde canvas tas ontvangt, onthoudt het bedrijf. Deze statistieken kunnen erg belangrijk zijn wanneer u op zoek bent naar meer naamsbekendheid en uw klantenbestand te vergroten.

Canvas tassen bedrukken is erg voordelig in vergelijking met de impact die het kan hebben op uw klantenbestand. We maken gebruik van de meest recente personalisatie technieken zodat we zeker zijn dat uw design of logo perfect wordt weergegeven op de canvas tassen. Onze druktechnieken zijn ook zo ontworpen dat ze daadwerkelijk uw exacte logo afdrukken. Er wordt gebruik gemaakt van de meest recente colour matching technieken om ervoor te zorgen dat de kleuren van uw logo exact hetzelfde zijn.

Wilt u ook linnen tassen bedrukken? U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice die altijd klaar staat om u advies te geven voor de beste keuze.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).