Katoenen tas bedrukken


Trui bedrukken

Een trui bedrukken met uw logo is een perfecte manier om uw werknemers te voorzien van werkkleding die beide comfortabel en stijlvol is. Onze truien zijn afkomstig van toonaangevende fabrikanten om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogst mogelijke normen voldoen. Laat uw trui bedrukken bij Garment Printing en wees er zeker van dat zowel de trui als de bedrukking van uitstekende kwaliteit zijn. Laat u liever een trui borduren voor een extra professioneel resultaat? Ook dat is mogelijk met onze borduurservice!

Jumper-mannen-paars

Jumper-vrouwen-wit

Jumper-jongens-lichtblauw

Jumper-vrouwen-grijs

Jumper-mannen-groen

Jumper-meisjes-geel

Jumper-mannen-blauw

Jumper-meisjes-roze

Jumper-vrouwen-donkerblauw

Katoenen tassen bedrukken

Hoe je ze ook noemt: katoenen tassen, linnen tassen, canvas tassen of tote bags, ze zijn allemaal even hip en ze kunnen dienen als uitstekend voordelig promotiemateriaal. Linnen tassen bedrukken is een onwijs slimme manier om uw onderneming te promoten. Door canvas tassen te bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam vergroot u direct de kans dat uw merk wordt herkend.

Laat tote bags bedrukken om te gebruiken bij een promotionele weggeefactie en laat uw klanten uw merk promoten bij vrienden, familie en vreemdelingen, elke keer als ze de canvas tas mee naar buiten nemen. Bedrukte katoenen tassen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en daar kan jij van profiteren om naamsbekendheid te creĆ«ren. Mensen zouden geld betalen voor een leuke bedrukte katoenen tas. Ze zien het als trendy en stijlvol item, dus waarom geen katoenen tassen bedrukken met uw logo of merknaam?

Een overweldigende 89% van de personen die een gepersonaliseerde canvas tas ontvangt, onthoudt het bedrijf. Deze statistieken kunnen erg belangrijk zijn wanneer u op zoek bent naar meer naamsbekendheid en uw klantenbestand te vergroten.

Canvas tassen bedrukken is erg voordelig in vergelijking met de impact die het kan hebben op uw klantenbestand. We maken gebruik van de meest recente personalisatie technieken zodat we zeker zijn dat uw design of logo perfect wordt weergegeven op de canvas tassen. Onze druktechnieken zijn ook zo ontworpen dat ze daadwerkelijk uw exacte logo afdrukken. Er wordt gebruik gemaakt van de meest recente colour matching technieken om ervoor te zorgen dat de kleuren van uw logo exact hetzelfde zijn.

Wilt u ook linnen tassen bedrukken? U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice die altijd klaar staat om u advies te geven voor de beste keuze.

canvas-tas-bedrukken