Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Trui bedrukken

Truien bedrukken is een perfecte manier om uw werknemers te voorzien van werkkleding die beide comfortabel en stijlvol is.

Trui bedrukken

Een trui bedrukken met uw logo is een perfecte manier om uw werknemers te voorzien van werkkleding die beide comfortabel en stijlvol is. Onze truien zijn afkomstig van toonaangevende fabrikanten om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogst mogelijke normen voldoen. Laat uw trui bedrukken bij Garment Printing en wees er zeker van dat zowel de trui als de bedrukking van uitstekende kwaliteit zijn. Laat u liever een trui borduren voor een extra professioneel resultaat? Ook dat is mogelijk met onze borduurservice!

Jumper vrouwen grijs
Jumper vrouwen wit
Jumper vrouwen donkerblauw
Jumper meisjes geel
Jumper jongens lichtblauw
Jumper meisjes roze
Jumper mannen groen
Jumper mannen blauw
Jumper mannen paars
Jumpers bedrukken

Trui of sweater bedrukken

Wilt u een trui laten bedrukken voor uw bedrijf? Wij hebben een veelzijdig assortiment van truien en sweaters beschikbaar in verschillende maten, kleuren en merken zoals B&C, Continental en Gildan. Of u nou naar een beurs gaat en u wilt sweaters bedrukken om uw merk te promoten of een goed doel leidt en op zoek bent naar koopwaar om geld mee op te halen, Garment printing kan truien laten bedrukken voor elke gelegenheid.

We beschikken over verschillende druktechnieken die uw truien voorzien van een professionele, stijlvolle en hoogwaardige bedrukking. Van direct to garment printing, zeefdruk, vinyldruk tot aan borduurwerk , we beschikken over alle druktechnieken om uw trui te laten bedrukken.

Wilt u een trui borduren met uw logo? Dan bent u bij Garment Printing zeker aan het juiste adres. We beschikken over een excellente borduurservice die in staat is om uw logo na te maken en deze perfect op uw trui te borduren.

Wij leveren in alle Nederlandse steden, waaronder Amsterdam, Enschede en Groningen.

Wil u een trui laten bedrukken, maar u hebt geen idee over welke druktechniek het beste resultaat zou opleveren? Wij adviseren u graag! Vraag een online offerte aan en ons team helpt u verder.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).