Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Onze merken

Russell poloshirt lichtblauw vrouwen
Russell logo
Russell Hoodie bedrukken

 

Russell bestaat al sinds 1902, gesticht door Benjamin Russell, die begon met een klein team van 12 mensen die begonnen met het maken van kleding. Russell staat voor kwalitatieve en comfortabele kleding.

Onze merken Fruit of the loom tank top grijs mannen
Merken Fruit of the loom logo
Onze merken Fruit of the loom hoodie vrouwen

 

Met meer dan 160 jaar ervaring in de textielindustrie, is Fruit Of The Loom wereldwijd bekend om hun T-shirts en hoodies voor zowel mannen, vrouwen en kinderen .

Onze merken Gildan lichtblauw jongens
Gildan logo
Onze merken GIldan sweatpants rood vrouwen

Gildan is een toonaangevende fabrikant van promotionele kleding en reclame T-Shirts voor een zeer betaalbare prijs zonder de kwaliteit aan te tasten.

Onze merken Continental clothing salvage lange mouwen
continental clothing logo
Onze merken Continental clothing salvage jumper

Continental kleding is één van de merken die wij aanbevelen aan onze klanten die op zoek zijn naar milieuvriendelijke kleding die vele personalisatie mogelijkheden bieden.

Bekijk meer→

Onze merken Anvil hoodie vrouwen rood
Onze merken Anvil logo
Onze merken Anvil pet blauw

Anvil heeft een geschiedenis van meer dan 130 jaar en nog steeds leveren ze kleding van optimale kwaliteit.

Onze merken StanleyStella T-shirt vrouwen
Onze merken StanleyStella logo
Onze merken StanleyStella tanktop mannen

Stanley&Stella is het ideale merk als u op zoek bent naar premium kleding van uitstekende kwaliteit. De kleding van Stanley&Stella is nieuw en origineel.

Onze merken B&C lange mouwen T-shirt vrouwen
Onze merken B&C logo
Onze merken B&C poloshirt mannen

Bij Garment Printing bieden wij u alle B&C-collecties aan, waaronder de populairste collecties Safran, Exact, Paradise en DNM. Hiermee offert B&C veelzijdige kleding in vele stijlen, kleuren en stoffen, aan een mooie prijs.

Onze merken Roly pet mannen
Onze merken Roly logo
Onze merken Roly T-shirt meisjes

Innovatie, ervaring en technologie zijn de pijlers van Roly. Of u nou op zoek bent naar T-shirts voor promotiemateriaal, relatiegeschenken voor bedrijven of als u denkt aan uw eigen lijn van T-shirts, Roly heeft het allemaal.

Onze merken Westford Mill Canvas tassen bedrukken beige klein
Onze merken Westford Mill logo
Onze merken Westford Mill Canvas tassen bedrukken zwart groot

Zoekt u milieuvriendelijke tassen? Westford Mill levert hoogwaardige custom bags. Dit merk heeft een breed assortiment aan fair trade canvas tassen en shoppers.

Onze merken Bag Base koffer
Onze merken BagBase logo
Onze merken BagBase rugtas

BagBase wordt gekenmerkt door de kleurrijke ontwerpen van tassen, portemonnees en rugzakken. Dit maakt het een van de beste merken in Europa. BagBase offert altijd de nieuwste trends.

Onze merken Jassz schort zwart
Onze merken Jassz logo
Onze merken Jassz canvas tas

Jassz heeft extreme kwaliteit als grote troef. Dit internationaal erkende merk heeft een grote verscheidenheid van producten in de aanbieding.

onze merken Beechfield winter muts vrouwen
Onze merken Beechfield logo
Onze merken Beechfield pet mannen bruin

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde hoeden en petten? Garment Printing is een van de beste drukbedrijven en Beechfield het beste merk voor petten. Perfecte match dus!


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).