GILDAN


GILDAN

Gildan is één van de populairste merken onder onze klanten.

De Gildan GD01 en GD72 T-shirts worden verkocht in meer dan 35 kleuren, waardoor het mogelijk is om aan de behoeften te voldoen van elk bedrijf of merk. De belangrijkste kenmerken zijn:

Andere favorieten van onze klanten zijn de Gildan Heavy Cotton GD05 T-shirt, de GD42 poloshirt en de GD120 sport T-shirt.

Wij bevelen Gildan aan als het perfecte merk voor promotie van merken of bedrijven die op zoek zijn naar bedrukte T-Shirts, overhemden, poloshirts tegen een geweldige prijs. Wij hebben nooit problemen gehad met het bedrukken van de kleding van Gildan. We bevoorraden en bedrukken Gildan kleding dagelijks. Wij hebben een breed scala aan Gildan kleding, van T-Shirts tot sweatshirts. Vertel ons welk Gildan kledingstuk u nodig heeft en wij geven u advies over de druktechnieken.

Het gehele assortiment van Gildan kleding is perfect voor bedrukken en stelt ons in staat om al onze druktechnieken te gebruiken. Het zorgt ervoor dat uw design naar de hoogst mogelijke kwaliteit wordt afgedrukt.

Als u op zoek bent naar gepersonaliseerde Gildan kleding, neem dan contact met ons op en wij zullen u adviseren over de beste druktechniek afgestemd op uw budget.

Gildan-logo

GILDAN

Gildan is een toonaangevende fabrikant van promotionele kleding en reclame T-Shirts voor een zeer betaalbare prijs zonder de kwaliteit aan te tasten. Ze hebben een breed scala aan verschillende producten waaronder: T-Shirts, poloshirts, overhemden, sportkleding, ondergoed en nog veel meer en allemaal zijn ze klaar voor personalisatie.

Gildan-lichtblauw-jongens

Jumper-meisjes-roze

GIldan-hoodie-blauw-vrouwen

Gildan-blauw-shirt-vrouwen

Gildan-oranje-shirt-mannen

Gildan-Hoodie-bordeaux-meisjes

Gildan-hoodie-grijs-mannen

Gildan-blauw-polo-mannen

GIldan-sweatpants-rood-vrouwen

Gildan-roze-shirt-vrouwen

Gildan-sweatpants-blauw-mannen

Lange-mouwen-T-shirt-vrouwen-wit

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.