Westford Mill


Westford Mill

“Westford Mill, de natuurlijke keuze.” Bij Garment Printing, garanderen wij dat u niet snel een ander merk zult vinden met zo een goede balans tussen prijs en kwaliteit.

Westford Mill is een merk dat met de dag groeit en gaat door met het creëren van nieuwe ontwerpen die voldoen aan de behoeften van alle soorten klanten, industrieën en bedrijven. Het zijn herbruikbare tassen die ons helpen in ons dagelijkse leven, maar nog belangrijker: ze helpen om het milieu te beschermen. De tassen zijn gemaakt van materialen zoals biologisch katoen of jute. In Westford Mill bieden ze enkel fair trade producten aan.

Om te voorkomen dat deze eerbied voor het milieu wordt gebroken, biedt Garment Printing een breed scala aan milieuvriendelijke druktechnieken.  Neem contact op met ons team van experts voor meer informatie over de milieuvriendelijke druktechnieken zoals digitaal printen of zeefdrukken op waterbasis. Hiermee zorgt u ervoor zorgen dat uw producten 100% milieuvriendelijk zijn.

Westford-Mill-logo

Westford Mill

Zoekt u milieuvriendelijke tassen? Westford Mill levert hoogwaardige custom bags. Dit merk heeft een breed assortiment aan fair trade canvas tassen en shoppers.

Canvas-tassen-bedrukken-beige-klein

Canvas-tassen-bedrukken-zwart-klein-768x931

Canvas-tassen-bedrukken-zwart-groot

Canvas-tassen-bedrukken-beige

Westford-Mill-canvas-fles-tas

Canvas-tassen-bedrukkne-bruin

Canvas-tassen-bedrukken-jute

Canvas-tassen-bedrukken-jute-klein

Canvas-tassen-bedrukken-geel

Canvas-tassen-bedrukken-oranje

Canvas-tassen-bedrukken-fles-tas

Canvas-tassen-bedrukken-zwart

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.