Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: [email protected]

Bedrukte accessoires voor Ibiza Beach Party

De klant

Ocean Beach Ibiza is een van de meest complete beach clubs van Ibiza. Ze creëren een unieke en “lavish” ervaring voor feestbeesten en toeristen op zoek naar de ideale feestbestemming onder de mediterrane zon.

Accessoires voor Ibiza Beach Party logo

De uitdaging

Ocean Beach Ibiza contacteerde ons omdat ze op zoek waren naar gepersonaliseerd promotiemateriaal dat binnen een zeer strikt budget paste. Nadat we de beschikbare opties binnen dit budget hebben overlopen, hebben ze besloten om 1000 waaiers te laten bedrukken.

De klant was zeer concreet over de gewilde kleuren. We besloten om te kiezen voor een zeefdruk omdat we dan exact hetzelfde oranje als hun logo konden bekomen. Pantone Color Matching kan daarvoor zorgen.

Accessoires voor Ibiza Beach Party feestbeesten

Conclusie

We zijn erin geslaagd om binnen het budget te blijven en de klant was zeer blij met de aangeboden prijs. Ze ontvingen de waaiers ruim op tijd en ze waren zeer tevreden over de kwaliteit ervan. We hebben nog steeds contact met deze klant en hebben later ook canvas tassen, strandballen en kussens voor hen geleverd.

000