Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Bedrukte T-shirts voor Amazon Web Services

De klant

Amazon Web Services biedt “on-demand cloud computing services” aan particulieren en bedrijven. Deze diensten dragen bij aan het verminderen van de ICT-kosten en worden gebruikt door zowel start-ups als multinationals.

Bedrukte T-shirts voor Amazon
Bedrukte T-shirts voor Amazon event

De uitdaging

In de aanloop naar het 2015 Mobile World Congress, contacteerde Amazon ons. Voor dit evenement waren ze op zoek naar promotionele kleding en werkkleding. Ze hadden twee verschillende ontwerpen die ze wilden laten bedrukken op T-shirts. Van elk ontwerp wilden ze 200 eenheden.

Voor het bedrukken van deze T-shirts hebben we gekozen voor de zeefdruk druktechniek. Dit zou het mooiste resultaat opleveren en het is ook voordelig omdat het gaat over een grote bestelling. Amazon was zo tevreden over het resultaat en de snelle levering dat ze ons een andere uitdaging aanboden voor een evenement dat in November plaats vond.

Op 5 November nam Amazon deel aan het Summit evenement dat plaats vond in Barcelona. Ze wilden zeven verschillende ontwerpen bedrukken op 2000 kledingstukken. Het ging over T-shirts, hemden en polo’s. Ons doel was om alle kledingstukken kwalitatief te bedrukken en op tijd af te leveren voor het evenement.

Conclusie

Omdat het ging over verschillende soorten kleding, hebben we gebruik gemaakt van verschillende druktechnieken. Voor de hemden en polo’s hebben we de borduurtechniek gebruikt en voor de T-shirts een combinatie van DTG en zeefdruk. De T-shirts zijn gebruikt voor promotionele doeleinden en als giveaway items. Amazon was zeer tevreden met het resultaat en we werken tot op de dag van vandaag samen voor het bedrukken van hun promotionele kleding.

zeefdruk bedrukte T-shirts voor Amazon

Bekijk onze andere projecten 

000