Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Bedrukte T-shirts en canvas tassen voor Androidify

Bedrukte T-shrits voor Androidify

De klant

Androidify is een dochterbedrijf van technologiereus Google. Androidify bestaat al sinds 2011 en is een simpele applicatie waarin je een Android-karakter kunt maken. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, designs, kleding en accessoires, kiezen hoe dik of hoe lang je poppetje moet worden en zo iedereen nabouwen die je kent.

De Uitdaging

Google heeft een update uitgebracht voor hun Androidify mobiele app. De app maakt het mogelijk om Android karakters te maken en te delen met iedereen. Een van de hoogtepunten van de app is de mogelijkheid om deze nieuwe karakters in SMS-gesprekken te delen of zelfs te verzenden als GIFs.

Voor de lancering van de update op het Mobile World Congress nam Google contact met ons op om T-shirts en tote bags te laten bedrukken met de Android stock images die gebruikt worden voor de gehele campagne.

De grootste uitdaging was om voor een snelle levering te zorgen. Het Mobile World Congress was al bezig op het moment van de bestelling. Ze hadden de bedrukte T-shirts en tote bags al nodig binnen twee uur.

Garment Printing slaagde daarin en leverde de T-shirts en tote bags twee uur later af. Hierna nam Google weer contact met ons op om 1.500 tote bags te drukken voor hun kraam op het MWC 2016. Alle tote bags moesten bedrukt worden met het Android logo aan de voorkant. De tote bags werden gebruikt als giveaway items.

Met een strenge deadline, informeerden we de klant dat zeefdruk de beste techniek was om een perfect resultaat te behalen binnen een korte tijd. We kozen ervoor om de zeefdruk techniek te gebruiken omdat het ontwerp slecht uit 1 kleur bestond. We adviseerden het Google team dat de beste T-shirt om te gebruiken ons populairste kledingstuk de Gildan GD01 was.

Nadat de bestelling bevestigd was, werd het direct naar onze druklocatie in Barcelona gestuurd. We waren in staat om de T-shirts binnen twee uur te bedrukken en te leveren. Naar aanleiding van de aanvankelijke 1500 tote bags, plaatste Google nog een extra bestelling van 300 extra tassen die rechtstreeks bij het evenement werden geleverd de volgende dag.

Bedrukte canvas tassen Androidify
Bedrukte canvas tassen Androidify

Conclusie

Google was heel tevreden met de bedrukte producten en de snelle service die we geleverd hebben. We waren blij om de T-shirts en tote bags van Google te mogen drukken voor de Mobile World Congress. We kijken ernaar uit om te blijven samenwerken met Google en hun promotiemateriaal te bedrukken.

000