Uitdaging

In 2013 nam Tesco deel aan ‘the Good Food Show’ in Glasgow, waar ze gebruik maakten van hun eigen Tesco Finest Range. De op twee na grootste detail handelaar van de wereld contacteerde ons voor bedrukte outfits, zodat hun werknemers herkenbaar waren op het evenement. Tesco wilde polo’s voor hun hele team. Daarnaast wilden zij ook nog schorten voor hun team van koks.

Oplossing

Voor de bedrukte polo’s hebben wij de Gildan polo’s aangeraden, vanwege het stijlvolle look. Deze polo’s zijn kwalitatief, professioneel en zijn gemakkelijk te bedrukken. Voor de schorten kozen we de Premier schorten die staan voor comfort en stevigheid.

“Voor het bedrukken van 100 polo’s en 20 schorten met een ontwerp dat bestaat uit slechts 1 kleur was zeefdruk de beste optie’’ zei Gavin Drake, directeur van Garment Printing. De schorten en polo’s werden beiden bedrukt met het Tesco Finest logo. Bij de schorten werd deze op de borst geplaatst en bij de polo’s op de linker borst en rug. Als laatste aanvulling werd #LoveEveryMouthful op de kledingstukken gedrukt om aandacht te creëren op social media.’’

Bedrukte-uniformen-voor-Tesco
Bedrukte werkkleding voor Tesco

Resultaat

Nadat de klant akkoord was gegaan met het design, konden de polo’s en schorten bedrukt worden. Alles kwam er perfect uit.  We zorgden voor een snelle bezorgservice om ervoor te zorgen dat alles netjes op tijd werd geleverd voor het evenement. Het project werd uiteindelijk een groot succes.

Geweldige kwaliteit polo’s met een print die er perfect uit zag. Ik zou zonder twijfel nog een keer bestellen.

Megan Powell, Tesco

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.