Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Bedrukte T-shirts voor de Give Blood campagne

De klant

We waren zeer blij om te helpen wanneer Red Consultancy bij ons informeerde om kleding te laten bedrukken voor hun Give Blood campagne. De campagne was bedoeld om meer mensen aan te moedigen om bloed te doneren. Beroemdheden zoals Gary Lineker waren het gezicht van de campagne.

Bedrukte kleding voor Give Blood bloedgroep
Bedrukte kleding voor Give Blood beroemdheden

De uitdaging

Voor de campagne was Red Consultancy op zoek naar een “print-only service”. Ze hebben ons 10 T-shirts bezorgd en ze wilden deze bedrukt hebben met 10 keer hetzelfde ontwerp.

Toen de campagne begon plaatsten ze een andere bestelling. Deze keer wilden ze 10 individuele en exclusieve T-shirts laten maken voor elke beroemdheid die gezicht was van de campagne.

We besloten om een combinatie van zeefdruk, transferdruk en Cad Cut Vinyl te gebruiken om er zeker van te zijn dat we de deadlines zouden halen. Deze druktechnieken zorgden ervoor dat we snel aan de slag konden en we snel en efficiënt de T-shirts konden drukken.

Getuigenis

“Het grootste probleem dat we hadden met de bestelling was de tijd”, vertelt CEO Gavin Drake, “We waren aanvankelijk benaderd een week voordat de campagne gelanceerd werd. Dit betekende dat we een heel snelle service moesten leveren om ervoor te zorgen dat we in staat waren om alle ontwerpen snel, efficiënt en tijdig voor de campagne klaar te hebben.”

Bedrukte kleding voor Give Blood bloed doneren
000