De klant

Drawn Fresh een kleine startup die gesprecialiseerd is in het bedrukken van T-shirts met stripfiguur helden en slechteriken zoals Wonder Woman, Spider Man en The Hulk. De “eye-catching” designs zijn populair geworden onder de stipboek fans, volwassenen en kinderen. Deze T-shirts worden vaak uitgebracht als limited edition.

De uitdaging

We werken al samen met Drawn Fresh sinds de oprichting van het bedrijf. Hun design bevatten altijd veel kleuren en details. Sublimatie is de perfecte druktechniek voor deze designs. Met sublimatie kan je een “all-over print” van de T-shirt bereiken en dit maakt het extra speciaal. Het levert ook een zeer kwalitatieve bedrukking op. Elk detail is haarscherp weergegeven. Doordat sublimatie de beste resultaten oplevert met synthetische stoffen, kozen we voor een 100% polyester T-shirt. Doordat Drawn Fresh een online T-shirt winkel is, is er altijd een korte levertijd omdat de klant de bestelling al heeft geplaatst en verwacht dat deze, binnen de door het bedrijf gegeven bezorgdatum, wordt geleverd. Vanzelfsprekend bestelt niet iedereen hetzelfde T-shirt in dezelfde maat, wat betekent dat we vaak te maken hebben met meerdere designs tegelijkertijd. Ook dit is mogelijk bij Garment Printing.

Getuigenis

“Als een kleine “on-demand”startup was het heel moeilijk voor ons om de juiste drukservice te vinden voor onze onderneming. De samenwerking met Garment Printing is wat ons heeft helpen groeien doordat ze geen minimum bestelhoeveelheid hebben en een hoge kwaliteit leveren. Eén jaar nadat onze samenwerking met Garment Printing was begonnen, verzenden we onze producten over de hele wereld! We zouden Garment Printing zeker bij iedereen aanbevelen.”

Sublimatie-T-shirts-voor-Drawn-Fresh-voorbeeld

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.