Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Zeefdruk regenjassen voor Foxy Bingo evenement

De klant 

Creative Video Productions Ltd for Foxy Bingo

Creative Video Productions Ltd (CVP) is gespecialiseerd in Broadcasting & Video Solutions. Het is een toonaangevend bedrijf in het Verenigd Koninkrijk en in heel Europe. Hun cliënt, Foxy Bingo is een online bingo site die werd gelanceerd in 2005.

Zeefdruk regenjassen Foxy
eefdruk regenjassen Foxy voorbeeld

De uitdaging

Hoewel we al eerder samen hebben gewerkt met het productiebedrijf en Foxy Bingo voor een aantal bestellingen, was dit de meest uitdagende samenwerking. 

In het verleden hebben we ze voorzien van geborduurde polo’s, zwarte gilets en transferdruk petten, die allemaal gebruikt werden als persoonlijke werkkleding. Ze hadden ook iets nodig dat hen warm zou houden tijdens een evenement. Uiteindelijk kozen ze voor een 3 in 1 jas die geborduurd werd met het oranje Foxy logo op de voor-en achterkant . Op deze manier hadden ze het lekker warm en waren ze gemakkelijk te herkennen.

In hun meest recente bestelling aan Garment Printing hadden ze 50 zwarte poncho-stijl bedrukte regenjassen nodig voor een evenement dat buiten werd gehouden. We houden ervan om onze druktechnieken uit te proberen op verschillende producten. Het team was daarom ook heel erg nieuwsgierig om te zien hoe onze druktechniek op een regenjas eruit zou zien.  Onze experts kozen ervoor om zeefdruk te gebruiken met lucht gedroogde inkten. Het resultaat was geweldig. Het witte ‘Foxy’ logo viel erg op met de zwarte achtergrond.

Creative Video Productions Ltd (CVP) was erg blij met de bedrukte regenjassen en we kijken al uit naar hun volgende bestelling!

“De kwaliteit van de bedrukking op de ponchos ziet er fantastisch uit!”

Zeefdruk regenjassen Foxy voorbeeld 2
000