Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: [email protected]

Zelfde dag bezorgde T-shirts voor Nike

De klant

Nike hoeven we u waarschijnlijk niet voor te stellen. Nike is een van de bekendste en meest herkenbare merken ter wereld. We waren dan ook laaiend enthousiast toen ze ons contacteerden.

De uitdaging

Nike contacteerde ons omdat ze bedrukte T-shirts nodig hadden die op dezelfde dag nog moesten geleverd worden. De bestelling was anders dan anders omdat er enkel bedrukt moest worden. Normaal gezien leveren we bij Garment Printing de kleding en de bedrukking, maar Nike wilde zelf de T-shirts voorzien.  Dit is perfect mogelijk, maar in dit geval was dat toch een hele uitdaging omdat de bestelling dezelfde dag nog geleverd moest worden.

Bestellingen waarbij eigen kleding wordt voorzien, kunnen invloed hebben op onze productietijd, doordat we op de kleding moeten wachten die de klant moet verzenden. In 99% van onze bestellingen zorgen wij voor de voorraad.

Nike’s bestelling was heel gedetailleerd. Ze hadden de kledingstukken en het design al klaarliggen. Wij moesten de kledingstukken enkel bedrukken en dezelfde dag nog bezorgen. We besloten om de zeefdruk techniek te gebruiken omdat dit de beste oplossing was voor deze bestelling.

Voor dit design was zeefdruk een duidelijke keuze. Met zeefdruk is het mogelijk om snel een grote hoeveelheid T-shirts te bedrukken. Bovendien, met een geheel zwart ontwerp, is zeefdruk ook een goedkope optie omdat de setup kosten hoger worden naarmate er meer kleuren worden toegevoegd. Dit komt door het feit dat elke kleur een eigen zeef nodig heeft.

We ontvingen de kledingstukken van Nike om 10u ’s ochtends. Ze werden onmiddellijk bedrukt en om 11u15 ’s ochtends werden ze al teruggestuurd naar Nike.

Getuigenis

De klant was zeer tevreden met de bedrukte T-shirts en de en de uitstekende service die we verzorgden.

“Er kan niet geklaagd worden over de service. Efficient, professioneel en zeer tevreden met het eindproduct. Onze bestelling was bedrukt en bezorgd in een paar uur“– Nike

000