Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Badmutsen bedrukken

Zelfs in het water kunt uw sportclub laten zien.

Badmutsen bedrukken

Neemt u binnenkort deel aan een zwemevenement met uw team of organiseert u er gewoon zelf een? Grijp uw kans om uw logo te promoten met een bedrukte badmuts! Garment Printing laat badmutsen bedrukken in alle vormen en kleuren. Zo kan u pronken met een gepersonaliseerde sportuitrusting!

Bij zwemmers is het hoofd het enige lichaamsdeel dat zichtbaar is tijdens de wedstrijd. Als zwemmer is een badmuts bedrukken dus de enige manier om te zorgen voor publiciteit. Wilt u uw team of het logo van uw sponsor promoten? Laat dan badmutsen bedrukken bij Garment Printing!

Badmutsen zijn een geweldige investering voor activiteiten van lange duur maar ook voor eenmalige evenementen. Veel teams maken gebruik van sponsors om hun deelname aan toernooien te kunnen betalen, dus is het logisch dat deze gewaardeerd worden voor hun bijdrage. Of het nou gaat om een liefdadigheidsinstelling of een eigen bedrijf, het logo van de organisatie op de badmutsen laten drukken, is een perfecte manier om de sponsors te bedanken voor al hun hulp. Met de mogelijkheid om de afmetingen, kleuren en plaats van het logo aan te passen is het ook mogelijk om uw eigen logo en dat van uw sponsor samen op de badmuts te laten drukken.

 

Badmutsen bedrukken
badmutsen bedrukken

Onze deskundige druktechnieken en onze state-of-the-art machines garanderen dat uw logo of teamnaam naar de hoogst mogelijke kwaliteit wordt afgedrukt. Wij garanderen duurzame badmutsen met een kwalitatieve bedrukking die niet onmiddellijk afslijt.

Hebt u nog twijfels over hoe u het best uw badmutsen laat bedrukken? Wij kunnen u hiermee helpen. Wij adviseren u welke modellen en bedrukkingen de mooiste resultaten opleveren. Neem contact op en wij helpen u graag verder!


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).