Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Gepersonaliseerde verpakking

Verpakking bedrukken

De verpakking is vaak belangrijker dan het product om de consument to overhalen. Daarom is het een must om een gepersonaliseerde verpakking te laten maken voor uw product. Garment Printing kan u hiermee helpen! Bij ons kunt u alle soorten verpakking bedrukken.

We maken gebruik van geavanceerde druktechnieken, die hoogst kwalitatieve gepersonaliseerde verpakkingen bedrukken. Onze state-of-the-art machines zijn in staat om nauwkeurig uw design na te maken en deze op de verpakking te bedrukken. We leveren enkel kwalitatieve en professionele verpakkingen.

Heeft u nog vragen over hoe u het best een gepersonaliseerde verpakking kunt bedrukken? Wij staan klaar om u te adviseren en we helpen u graag verder. Neem contact op en wij maken een vrijblijvende offerte voor u op!

 

Gepersonaliseerde verpakking

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).