Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Keycords bedrukken

Keycords kunnen uw favoriete product worden bij uw volgende evenement!

Keycords bedrukken

Wilt u keycords laten bedrukken? Bij Garment Printing bent u aan het juiste adres! Nergens bent u zo vrij om te kiezen welke materialen of bedrukkingen u gebruikt om uw gepersonaliseerde keycords te bedrukken. De meest gangbare materialen zijn polyester en nylon, maar bij ons kunt u ook uw keycord bedrukken gebruik makend van andere materialen. Laat een keycord bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of slogan. Het is ook mogelijk om op maat gemaakte keycords te laten maken.

Al de keycords in ons assortiment kunnen volledig gepersonaliseerd worden en op verschillende manieren bedrukt worden. Bij ons kunt u volledig op maat gemaakte keycords bedrukken. Die zullen sowieso opvallen en de aandacht trekken van potentiële klanten.

Onze druktechnieken zijn in staat om alle designs helder en levendig weer te geven. Omdat we gebruik maken van Pantone Colour Matching kunnen we de kleuren perfect weergeven. Zo bent u zeker dat uw bedrijfskleuren exact hetzelfde zullen zijn op uw bedrukte keycords.

 

Keycords bedrukken promotiemateriaal
keycords bedrukken

Met zoveel keuze is het soms lastig om te bepalen welke keycord en druktechniek het beste bij uw wensen past. Ons team van experts staat klaar om u door elke stap in het proces te begeleiden. Wij zorgen ervoor dat de keycords aan al uw wensen voldoen.

Wilt u ook keycords bedrukken? Neem dan contact op met ons team! Wij helpen u graag verder en maken een vrijblijvende offerte voor u op.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).