Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Mok bedrukken

Mok bedrukken

Bedrukte mokken zijn uiterst geschikt om uw bedrijf te promoten en uw naamsbekendheid te vergroten. U kunt ze gebruiken op beurzen, evenementen, benefietactie… noem maar op! Je kunt ze cadeau doen aan klanten of gewoon gebruiken in je bedrijf. Laat een gepersonaliseerde mok bedrukken voor al uw werknemers!

De geavanceerde druktechniek die wij gebruiken is wat onze bedrukte mokken speciaal maakt. Wij laten mokken bedrukken met de meest geavanceerde machines om de beste kwaliteit te garanderen. Onze machines beschikken over Pantone colour matching technologie. Dit zorgt ervoor dat we uw logo in exact de juiste kleuren kunnen afdrukken. Laat uw mok bedrukken bij Garment Printing en wees gerust van een kwalitatief resultaat.

Het is ook mogelijk om mokken te bedrukken met kleurenfoto’s in hoge kwaliteit. Het is mogelijk om mokken te bedrukken met verschillende druktechnieken, waaronder sublimatie en zeefdruk.

Eerder hebben we al promotie mokken bedrukt voor verschillende ondernemingen, liefdadigheidsinstellingen en merken. Ze werden gebruikt op evenementen zoals Mobile World Congress en FIRA.

Weet u niet zeker welke soort mok het best bij u past of hebt u vragen over het design of de druktechniek? Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren. Wij streven ernaar om samen met u de juiste keuze te maken zodat de producten voldoen aan uw eisen en wensen.

Wilt u een mok laten bedrukken? Neem contact op met ons team en wij helpen u graag verder!

Mok bedrukken

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).